HPV 16 - postup léčby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
27.11.24 20:40

hpv 16 - postup léčby

Dobrý večer, dámy,

už dva roky mě trápí krvácení po sportu a celkově mimo periodu + silné menstruační bolesti. A do toho se rok pokoušíme bezúspěšně o miminko. Můj -dnes už bývalý gyn- mi řekl, že je vše v pořádku.

V dubnu jsem oslavila 35 narozeniny a když jsem v červnu (již druhá návštěva po mých narozeninách) odcházela z jeho ordinace a řekla jsem, že vše v pořádku není, že mě stále trápí špinění mimo cyklus, doktor mi řekl, že je to divný a ať přijdu na krev (letos by to bylo již po čtvrté).

Vyměnila jsem doktora a byl mi diagnostikován pozitivní HPV 16.

Podstoupila jsem kolpokopii (mírné změny a zánět čípku) a výsledky histologie ukázaly změny „max LSIL“ a protein16 negativní. Vím, že je to skvělý výsledek, ale divím se, že mám na další cytologii přijít až za půl roku.

Je to normální postup? Tři lékaři, včetně primáře z podolí, mi řekli, že to může být pěkný průšvih… Ráda bych otěhotněla co nejdřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
654
30.11.24 10:11

@Nunnu zánět čípku se léčí dlouho jinak vaše příznaky možná dělá endo což by chtělo zajít do endo centra dělali vám biopsii? Nebo konizaci pokud je na čípku nález a nebyla jste na konizaci šla bych touto cestou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.24 14:28

Ahojky,
já si teď o tomto tématu dost čtu a zjišťuji info, a při LSIL je riziko přítomnosti závažných přednádorových změn velmi malé a kontrola je opravdu za půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí