Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám pozitivní Hpv beru indonal…budu končit 3 měsíční kůru…a beru hlivu ustricnou…chtěla bych něco zkusit penoxal nebo outkovka pestrá houba…nebo zkusit brat indonal dal…
@Kiki9132 INODAL,Penoxal jsou jen vyhozené peníze lepší jsou houby ty mají lepší účinek taky hodně záleží na všem životním stylu a druhů HPV
Doporučuji betaglukany, pak H2 immunity drink a H2 Forte..a pak očkování
držím palce
@Kiki9132 píše:
Mám pozitivní Hpv beru indonal…budu končit 3 měsíční kůru…a beru hlivu ustricnou…chtěla bych něco zkusit penoxal nebo outkovka pestrá houba…nebo zkusit brat indonal dal…
Dobrý večer, indonal jsme brala také + deflagyn a dezabrálo 🙈 jaké HPV mate?
@Kiki9132 píše:
@Natali1996
Jaký bereš indonal?
Už neberu, ale brala sem forte
@Natali1996
Ten beru taky ale i k tomu hlivu
a objednala sem betaglukan:)
@Kiki9132 píše:
@Natali1996
A očkovat jsem se nechala…
A cytologii jste měla ok?
@Natali1996
Abych pravdu řekla mě to zaclo tím že jsem objevila jednu bradavici condylomata tu mi doktor odstranil…brala sem isoprinosine…pal sem se hned nechala očkovat…teď sem si nechala udělat test vím jen že je pozitovni… a cytologie prý v prosinci…jako když sem byla na testech…říkal že takhle to vše vypadá ok…ale bohužel jsem pozitivni
@Kiki9132 píše:
@Natali1996
Abych pravdu řekla mě to zaclo tím že jsem objevila jednu bradavici condylomata tu mi doktor odstranil…brala sem isoprinosine…pal sem se hned nechala očkovat…teď sem si nechala udělat test vím jen že je pozitovni… a cytologie prý v prosinci…jako když sem byla na testech…říkal že takhle to vše vypadá ok…ale bohužel jsem pozitivni
Já prave začala cytolkou-pak byla ok ale HPV pozitivní na oko vždycky vše ok a po konizaci šílený 🙈 cin3 ca in situ..
@Kiki9132 píše:
@Natali1996 a mela si před tím i nějaké problémy?
Pravěže vůbec nic, nechápu to.. ani před tou konizaci, proto sem myslela ze budu ok
@Natali1996 a mela si před tím i nějaké problémy? @Natali1996
Já jen tu bradavici no uvidím co mě čeká mám z toho celkem hruzu
@Kiki9132 píše:
@Natali1996 a mela si před tím i nějaké problémy? @Natali1996
Já jen tu bradavici no uvidím co mě čeká mám z toho celkem hruzu
Já taky
jedno dítě sice máme, ale chceme ještě jedno