Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, pokud nosíte nebo jste někdy nosily tenhle typ kalhotek, myslíte že jejich pravidelné a časté nošení může být rizikové? Máte takovou zkušenost, případně upozornil vás na to přímo lékař? Museli jste jejich nošení omezit nebo se jich úplně vzdát a pomohlo to? Nebo je to spíš jen pověra?
Osobně osobní zkušenost nemám, ale moje žena nosí téměř výhradně tanga a když ne, tak nohavičkové. A to prakticky celý dospělý život.
To nevím, ale já je osobně přestala nosit po dětech, pohodlí je pohodlí ![]()
Já je nosila, ale ne denně, tak 2× do týdne, a pak najednou mi přestali vyhovovat, tak jsem přešla na klasiku. Ale 2× zdravé to není. Většinou jsou neprodyšné, takže kvasinky mají zelenou.
Nosila jsem je dříve běžně, hlavně třeba pod legíny a šaty.
Teď nosím bezešvé brazilky a k tangům už se vracet nechci ![]()
Já ano, nesměla jsem ani upnutý rifle a ani tampony nemůžu, jinak mám okamžitě záněty
Pokud nemas sklony k zanetum od spodku (mocove, gynda), tak nicemu nevadi
Nosim tanga uz pres tricet let a problemy jsem nikdy nemela
Me to vyhovuje. Nesnasim obrysy kalhotek pod oblecenim, vypada to blbe.
Nosim bud tanga nebo umele krajkove kalhotky a nikdy to problem nebyl. Ale mam kamaradky, co mohou mit jen klasicke bavlnene kalhotky a nic jinehi nesnesou, jinak se placaji v zanetech. Uprimne jsem rada, ze na to netrpim, protoze si chci pripadat sexy a to v bavlnenych gatkach uplne nejde ![]()
To nesouvisí. Jen to u někoho, kdo nezvládá hygienu, může k těm zánětům přispět. Ale u běžné populace - nemá vliv…
Nosím tanga někdy od puberty, takže přes dvacet let a pohoda, nikdy žádný problém
nejlepší jsou tanga v létě pod sukní, příjemný pocit ![]()
@Lucik16 píše:
Ahoj, pokud nosíte nebo jste někdy nosily tenhle typ kalhotek, myslíte že jejich pravidelné a časté nošení může být rizikové? Máte takovou zkušenost, případně upozornil vás na to přímo lékař? Museli jste jejich nošení omezit nebo se jich úplně vzdát a pomohlo to? Nebo je to spíš jen pověra?
Nosím je od třinácti, žádné jiné už nesnesu. Nikdy žádný problém.
@Markéta188 píše:
Nosila jsem je dříve běžně, hlavně třeba pod legíny a šaty.
Teď nosím bezešvé brazilky a k tangům už se vracet nechci
A v čem to příjdou lepší brazilky?:)
@Lucik16 píše:
Jsou nezdrava porvrdil me to gyndar, ruzne zanety atd.
Jo, jsou. Nicméně někdo je odolný kus a nic z toho nemá. Já jsem je v dospívání taky nosila, dneska už dám přednost pohodlí.