Jsou tanga opravdu nezdravá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15113
23.10.23 14:20
@lucad77 píše:
Jo, jsou. Nicméně někdo je odolný kus a nic z toho nemá. Já jsem je v dospívání taky nosila, dneska už dám přednost pohodlí.

Ten provázek zaříznutý v zadku, brr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
23.10.23 14:21
@boball píše:
Ten provázek zaříznutý v zadku, brr :D

Jo, ten mě štval už tehdy. A táhlo mi v zimě na pr.del. Ale nepřiznala bych to za nic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
23.10.23 14:23
@lucad77 píše:
Jo, ten mě štval už tehdy. A táhlo mi v zimě na pr.del. Ale nepřiznala bych to za nic. :lol:

Tak jistě, když to mají jiné, musím to mít taky a pak jsem si tahala tajně provázek z p…ale moje kamarádka je nosí celý život, tak asi některé mají méně citlivé pozadí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
23.10.23 14:27
@boball píše:
Tak jistě, když to mají jiné, musím to mít taky a pak jsem si tahala tajně provázek z p…ale moje kamarádka je nosí celý život, tak asi některé mají méně citlivé pozadí. :think:

Ono hrozne zalezi jaky kus si koupis. Nektere jsou desne neprijemne, ale o nekterych vubec nevis, ze je mas na sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
23.10.23 14:29
@Ernais píše:
Ono hrozne zalezi jaky kus si koupis. Nektere jsou desne neprijemne, ale o nekterych vubec nevis, ze je mas na sobe.

Nevím, měla jsem jich kdysi víc, a nesedělo mi to, tak třeba jsem se netrefila do těch správných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.10.23 15:58
@lucad77 píše:
Jo, ten mě štval už tehdy. A táhlo mi v zimě na pr.del. Ale nepřiznala bych to za nic. :lol:

A proč nepřiznala, co je na tom špatného?😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
23.10.23 16:02

Nenosím, vadí mi, pořád bych musela urovnávat pozadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
23.10.23 16:03

Za mě nejsou a to je nosím kus života ;) kupuji si hlavně prádlo od Intimissimi a jsem spokojená.
Když to tady čtu tak mě by zase nikdo nedonutil nosit klasické kalhotky, jsou mi nepříjemné, v džínech to vypadá strašně, můj názor tedy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
23.10.23 16:11

Nosím krajkové nebo výše střižené brazilky od Girls without clothes.
Jinak obecně jsou nebezpečné spoďáry, co dřou a tím pádem můžou způsobit podráždění a následně zánět… padnoucí prádlo asi ne, bez ohledu na střih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
23.10.23 20:29
@Lucik16 píše:
A proč nepřiznala, co je na tom špatného?😃

Protože bych byla out, ne? Bavím se o období dospívání. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
23.10.23 21:15

Hele asi případ od případu. Já tanga nosila někdy na střední. A nikdy žádný problém. Po dvacítce jsem se na vyprdla a dala přednost pohodlí. Není nad klasické bavlněné kalhotky. Nedávno jsem si omylem objednala tanga na Zalandu a nechtělo se mi je vracet. No výsledek nesnesla jsem je na sobě už ani pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.23 12:38

Žena nosí skoro celý život výhradně tanga, většinou bavlněná a žádné problémy nemá. Já na ně taky přešel (upozorňuju - pánský střih) a mě to naopak několik problémů „vyřešilo“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
24.10.23 12:52

@Karinkas takže jsi je předtím nosila na střední navzdory nepohodlí proč? Že to bylo in? Nebo přišel nějaký celkový zlom ve stylu oblékání? Neber to jako rýpaní, jen mi to přišlo zajímavé, že léta nosí někdo něco, v čem pak nevydrží pár minut, tak si říkám jaká byla asi motivace:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
24.10.23 12:57
@Freeandwild píše:
Nosím krajkové nebo výše střižené brazilky od Girls without clothes.
Jinak obecně jsou nebezpečné spoďáry, co dřou a tím pádem můžou způsobit podráždění a následně zánět… padnoucí prádlo asi ne, bez ohledu na střih.

Takže jsi spokojená s kvalitou? Značku jsem zaznamenala, docela se mi líbí a uvažuji o ní, tak se ptám i když je to OT :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
24.10.23 13:14
@Lucik16 píše:
Takže jsi spokojená s kvalitou? Značku jsem zaznamenala, docela se mi líbí a uvažuji o ní, tak se ptám i když je to OT :)

Joo konkrétně spodní prádlo úplně super a ten střih jsem prostě nikde jinde nesehnala. Ještě mám od nich dvě mikiny, ty jsou taky parádní, pak asi 4× body a tam se kvalita trochu různí kus od kusu, u jednoho se mi docela brzy vypáral jeden šev, jinak ok. Marketing mají teda pochybný, to mi trochu vadí… ale prádlo fakt super :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí