Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, měla jsem pohlavní styk s přítelem u kterého se nám protrhl kondom, nasadila jsem plán b, o par dnů později jsem dostala zánět močáku a brala cifloxinal antibiotika. Doktorka mi řekla ze antibiotika mohou zpozdit menstruaci ale dneska to je už šestý den. Takže se chci zeptat či si udělat těhotenský test, nebo pokud to udelala samotný plán b.
Plán b? ![]()
Tak pokud je plán B postinor, tak ten samozřejmě může rozhodit cyklus, stejně tak nemoc a strach z možného těhotenství. No ale těhotenství se na 100% vyloučit také nedá, takže si udělej test.
@Lenka.bora píše:
@Lucka1111 escapelle
to je totéž, takže cyklus to může rozhodit.
@Lucka1111 dobře, dekuji moc, jako mám bolest v podbrisku pred menstruaci a i troska krve ale občas od včerejška, tak nevím🤷♀️
Dobrý den chtěla jsem se zeptat.
Snažíme se s přítelem o miminko cca půl roku a pořád nic
mám 96kg a 167cm myslíte si že by to mohlo být nadváhou? Ja už nevím všechny polohy už jsme vyzkoušeli zkoušeli jsme i pravidelně 3dny před menstruací a 3dny po menstruací a pořád nic ![]()
Snažíme se s přítelem o miminko cca půl roku a pořád nic
mám 96kg a 167cm myslíte si že by to mohlo být nadváhou? Ja už nevím všechny polohy už jsme vyzkoušeli zkoušeli jsme i pravidelně 3dny před menstruací a 3dny po menstruací a pořád nic ![]()
Mě antibiotika takhle opozdila MS cca o 10 dní, takže možné to je.
@Anonymní píše:
Snažíme se s přítelem o miminko cca půl roku a pořád nicmám 96kg a 167cm myslíte si že by to mohlo být nadváhou? Ja už nevím všechny polohy už jsme vyzkoušeli zkoušeli jsme i pravidelně 3dny před menstruací a 3dny po menstruací a pořád nic
Určitě to nadváhou být může, ale spíš si myslím, že nedodržujete plodné dny. Ty kolem menstruace opravdu nejsou
zkusit bazální teplotu měřit a vyzjistit si o svém cyklu, o tom kdy jsem plodná. Nadváhu bych řešila, bude to komplikace pro těhu a porod.
Zdravím, měla jsem pohlavní styk s přítelem u kterého se nám protrhl kondom, nasadila jsem plán b, o par dnů později jsem dostala zánět močáku a brala cifloxinal antibiotika. Doktorka mi řekla ze antibiotika mohou zpozdit menstruaci ale dneska to je už šestý den. Takže se chci zeptat či si udělat těhotenský test, nebo pokud to udelala samotný plán b.