Dotaz zpožděná menstruace kvůli antibiotikům?

Anonymní
20.10.23 19:49

Dotaz zpožděna menstruace kvůli antibiotikům?

Zdravím, měla jsem pohlavní styk s přítelem u kterého se nám protrhl kondom, nasadila jsem plán b, o par dnů později jsem dostala zánět močáku a brala cifloxinal antibiotika. Doktorka mi řekla ze antibiotika mohou zpozdit menstruaci ale dneska to je už šestý den. Takže se chci zeptat či si udělat těhotenský test, nebo pokud to udelala samotný plán b.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36009
20.10.23 19:58
@Anonymní píše:
Zdravím, měla jsem pohlavní styk s přítelem u kterého se nám protrhl kondom, nasadila jsem plán b, o par dnů později jsem dostala zánět močáku a brala cifloxinal antibiotika. Doktorka mi řekla ze antibiotika mohou zpozdit menstruaci ale dneska to je už šestý den. Takže se chci zeptat či si udělat těhotenský test, nebo pokud to udelala samotný plán b.

Plán b? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7987
20.10.23 20:01

Tak pokud je plán B postinor, tak ten samozřejmě může rozhodit cyklus, stejně tak nemoc a strach z možného těhotenství. No ale těhotenství se na 100% vyloučit také nedá, takže si udělej test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.23 20:07

@Lucka1111 escapelle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7987
20.10.23 20:14
@Lenka.bora píše:
@Lucka1111 escapelle

to je totéž, takže cyklus to může rozhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.23 20:19

@Lucka1111 dobře, dekuji moc, jako mám bolest v podbrisku pred menstruaci a i troska krve ale občas od včerejška, tak nevím🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 20:30

Dobrý den chtěla jsem se zeptat.
Snažíme se s přítelem o miminko cca půl roku a pořád nic :,( mám 96kg a 167cm myslíte si že by to mohlo být nadváhou? Ja už nevím všechny polohy už jsme vyzkoušeli zkoušeli jsme i pravidelně 3dny před menstruací a 3dny po menstruací a pořád nic :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.23 20:31

Snažíme se s přítelem o miminko cca půl roku a pořád nic :,( mám 96kg a 167cm myslíte si že by to mohlo být nadváhou? Ja už nevím všechny polohy už jsme vyzkoušeli zkoušeli jsme i pravidelně 3dny před menstruací a 3dny po menstruací a pořád nic :(

• Citovat
  • Upravit
1237
20.10.23 22:17

Mě antibiotika takhle opozdila MS cca o 10 dní, takže možné to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.10.23 08:12
@Anonymní píše:
Snažíme se s přítelem o miminko cca půl roku a pořád nic :,( mám 96kg a 167cm myslíte si že by to mohlo být nadváhou? Ja už nevím všechny polohy už jsme vyzkoušeli zkoušeli jsme i pravidelně 3dny před menstruací a 3dny po menstruací a pořád nic :(

Určitě to nadváhou být může, ale spíš si myslím, že nedodržujete plodné dny. Ty kolem menstruace opravdu nejsou :D zkusit bazální teplotu měřit a vyzjistit si o svém cyklu, o tom kdy jsem plodná. Nadváhu bych řešila, bude to komplikace pro těhu a porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí