Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda někdo řešil tohle Děkuji za odpověď..
@Lenca118 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda někdo řešil tohle Děkuji za odpověď..
Dobrý den.
Mohu se zeptat, jaké vás pak čekaly vyšetření ohledně té 45 a jak jste nadále sledována? ![]()
Příspěvek upraven 25.02.23 v 20:56
@Lunata dobrý den byla jsem na vyšetření kde mi lékař řekl že mám nález na čípku že udělá konizaci ta byla vše odebrali závěr byl CIN 2 ale jelikož 45 leze do čípku tak mi lékařka řekla nezávisle na lékaři který dělal konizaci že jsem velice riziková pacientka a i když by my vyšlo HPV negativní nikdo do čípku nevidí jdu na odebrání dělohy teď našli v děložní sliznici polyp ještě
Až takhle radikálně? 😱
V takovém věku? Mě zatím neposlali ani na konizaci. Zatím jen užívám ten Papilocare, ale jak píšete, 45 je v endocervixu, ne na povrchu, tak nepředpokládám, že tím to spasím 🥴
A vyndání dělohy by to zcela zachránilo? Řekli vám? Nezůstala by ta 45 v tom poševním pahýlu a dál nemohla škodit? ![]()
A ještě jestli mohu dotaz, odeslali vás do Prahy k Apolináři nebo to řešíte jen na své gyn?
@Lunata odeberou mi vše i čípek zůstanou mi vaječníky skrz věk ten lék co máte není přesně žádná spása a taky záleží zda jste byla na dovysetreni já byla odeslána do Onkogynekologická PORADNY kde lékař se víc podíval na cipek něčím to potřel a říkal že to tam pěkně sviti napsal mi nález HGL TZ 2 HPV 45 + ostatní pozitivni a hned mi řekl že mi udělá v dalším terminu lokální konizaci odebrali mi 25 mm a 0.5 mm čípku a přesně 45 leze do vnitr proto jdu na tu operaci aby se zamezilo dalšímu šíření