HPV vir 45

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
654
26.12.21 17:57

HPV vir 45

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda někdo řešil tohle Děkuji za odpověď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37
10.1.23 14:13
@Lenca118 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat zda někdo řešil tohle Děkuji za odpověď..

Dobrý den.
Mohu se zeptat, jaké vás pak čekaly vyšetření ohledně té 45 a jak jste nadále sledována? :kytka:

Příspěvek upraven 25.02.23 v 20:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.1.23 14:17

. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
24.3.23 16:28

@Lunata dobrý den byla jsem na vyšetření kde mi lékař řekl že mám nález na čípku že udělá konizaci ta byla vše odebrali závěr byl CIN 2 ale jelikož 45 leze do čípku tak mi lékařka řekla nezávisle na lékaři který dělal konizaci že jsem velice riziková pacientka a i když by my vyšlo HPV negativní nikdo do čípku nevidí jdu na odebrání dělohy teď našli v děložní sliznici polyp ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.4.23 08:16

@Lenca118

Až takhle radikálně? 😱
V takovém věku? Mě zatím neposlali ani na konizaci. Zatím jen užívám ten Papilocare, ale jak píšete, 45 je v endocervixu, ne na povrchu, tak nepředpokládám, že tím to spasím 🥴

A vyndání dělohy by to zcela zachránilo? Řekli vám? Nezůstala by ta 45 v tom poševním pahýlu a dál nemohla škodit? :think:

A ještě jestli mohu dotaz, odeslali vás do Prahy k Apolináři nebo to řešíte jen na své gyn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
5.5.23 20:40

@Lunata odeberou mi vše i čípek zůstanou mi vaječníky skrz věk ten lék co máte není přesně žádná spása a taky záleží zda jste byla na dovysetreni já byla odeslána do Onkogynekologická PORADNY kde lékař se víc podíval na cipek něčím to potřel a říkal že to tam pěkně sviti napsal mi nález HGL TZ 2 HPV 45 + ostatní pozitivni a hned mi řekl že mi udělá v dalším terminu lokální konizaci odebrali mi 25 mm a 0.5 mm čípku a přesně 45 leze do vnitr proto jdu na tu operaci aby se zamezilo dalšímu šíření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí