Zápach tam dole bez svědění

25.12.21 12:23

Zápach tam dole bez svědění

Zdravím všechny😇 trápí mě zápach tam dole, výtok je normální podle Dr. Ale zapáchá dost. Podle výtěrů je vše v pohodě. Hygienu dodržuju tak jak mám ale zápach je pořád silný. Máte nějaké zkušenosti a nápady jak se toho zbavit?😇 ještě bych se ráda zeptala, jaké máte zkušenosti s HA minisiston?😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7205
25.12.21 12:35

No ale zápach jaký? K čemu bys to přirovnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.21 12:46

@GabinkaCh jakoby shnilá krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
25.12.21 13:08

O tom všude píšou, že jde o mikrobiální infekci. Co změnit lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
25.12.21 13:28

No pokud je dle stěrů všechno v pohodě, tak bych zkusila buď na nějakou dobu úplně vysadit anebo alespoň změnit HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.21 13:34

@LilyJane právě jsem HA nebrala a takové trápení mám od miniinterupce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
25.12.21 14:15
@Romča_100219 píše:
@LilyJane právě jsem HA nebrala a takové trápení mám od miniinterupce

Tak to vypadá spíš na zánět někde hloubš - třeba v děloze, ale jsem laik, takže tomu prd rozumím. Řeší to doktor nějak? Pokud ne, tak bych šla na vyšetření třeba do nemocnice a pod. Rozhodně není normální mít nějaký takový výtok.
Mi se taky objevil, šla jsem k doktorovi, udělal mi stěry a rovnou napsal čípky betadine. A bylo to hned mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
1.1.22 09:07

Mě zápach zespodu trápí už pár let, začalo to infekci, ta se prelecila ale zápach od té doby trvá, je to hrozně, zatim mi nikdo nepomohl. Trošku mi pomáhá lactoffel, prostě probiotika dospod. Zkuste, já do sebe leju probio i vrchem. Občas zlepšení má pár dní a pak zas zápach, nevím důvod, ani doktoři, už jsem lékaře zme nila a stejne nepomohl. Už jsem také bezradná. Ráda bych také zaručenou radu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.2.22 20:16

Ahoj holky, trápí vás záněty? Trpíte na svědění a pálení? Máte pocit, že už vás léčba stála majlant a stejně nic nezabírá? Bolí vás to při sexu? Vystřídaly jste několik gynekologů a výsledek žádný? 5 let jsem se trápila se záněty- kvasinky, bakteriální infekce, kombinace a vyzkoušela doslova kde co.. sepsala jsem svoje podněty k vyřešení situace ( i když už to fakt vypadalo, ze je neřešitelná ) a taky konečně po 5 letech zažívám období klidu, bezbolestného sexu a pohody tam dole. Pokud byste měly zájem i vy situaci řešit, napište mi na můj email maminadruhou@seznam.cz, ráda pomůžu i vám. Hezký den, Petu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí