Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny😇 trápí mě zápach tam dole, výtok je normální podle Dr. Ale zapáchá dost. Podle výtěrů je vše v pohodě. Hygienu dodržuju tak jak mám ale zápach je pořád silný. Máte nějaké zkušenosti a nápady jak se toho zbavit?😇 ještě bych se ráda zeptala, jaké máte zkušenosti s HA minisiston?😇
O tom všude píšou, že jde o mikrobiální infekci. Co změnit lékaře?
No pokud je dle stěrů všechno v pohodě, tak bych zkusila buď na nějakou dobu úplně vysadit anebo alespoň změnit HA.
@LilyJane právě jsem HA nebrala a takové trápení mám od miniinterupce
@Romča_100219 píše:
@LilyJane právě jsem HA nebrala a takové trápení mám od miniinterupce
Tak to vypadá spíš na zánět někde hloubš - třeba v děloze, ale jsem laik, takže tomu prd rozumím. Řeší to doktor nějak? Pokud ne, tak bych šla na vyšetření třeba do nemocnice a pod. Rozhodně není normální mít nějaký takový výtok.
Mi se taky objevil, šla jsem k doktorovi, udělal mi stěry a rovnou napsal čípky betadine. A bylo to hned mnohem lepší.
Mě zápach zespodu trápí už pár let, začalo to infekci, ta se prelecila ale zápach od té doby trvá, je to hrozně, zatim mi nikdo nepomohl. Trošku mi pomáhá lactoffel, prostě probiotika dospod. Zkuste, já do sebe leju probio i vrchem. Občas zlepšení má pár dní a pak zas zápach, nevím důvod, ani doktoři, už jsem lékaře zme nila a stejne nepomohl. Už jsem také bezradná. Ráda bych také zaručenou radu ![]()
Ahoj holky, trápí vás záněty? Trpíte na svědění a pálení? Máte pocit, že už vás léčba stála majlant a stejně nic nezabírá? Bolí vás to při sexu? Vystřídaly jste několik gynekologů a výsledek žádný? 5 let jsem se trápila se záněty- kvasinky, bakteriální infekce, kombinace a vyzkoušela doslova kde co.. sepsala jsem svoje podněty k vyřešení situace ( i když už to fakt vypadalo, ze je neřešitelná ) a taky konečně po 5 letech zažívám období klidu, bezbolestného sexu a pohody tam dole. Pokud byste měly zájem i vy situaci řešit, napište mi na můj email maminadruhou@seznam.cz, ráda pomůžu i vám. Hezký den, Petu