HPV virus, odkud?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
9.2.12 19:32
Radka Čápová píše:
Víš myslím si, že už když ten HPV virus máš, může ho třeba zhoršená imunita jaksi zrychlit, popostrčit… Ale nemyslím si, že by za HPV mohla jen zhoršená imunita.. Ale asi záleží jak si to kdo vyloží.. Asi existuje více úhlů pohledu. Též se nechci hádat,každý máme jiné informace, jiné zkušenosti… Tebe to teprve čeká, já už to mám za sebou. Tak uvidíme. Hlavně abys byla v pořádku, at už za to může cokoliv! :potlesk:
¨
Přesně tak jsem to myslela, že to jakoby ta imunita popostrčí, ne že bych to chytla kvůli té imunitě. Ale asi jsem se špatně vyjádřila:-) :mavam: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.13 22:08

Ahojte, chtela jsem se zeptat jestli s tim ma nejaka z vas zkušenost. mam nalez lsil plus hpv, ale nemam delozni cipek! mam vrozenou vadu, odborne rokitanski kustom syndrom. Naštěstí jsem na tom aspon tak ze jsem schopna pohlavniho styku :) jak ale muzu mit „prednadorove bujeni“ neceho co v mem tele ani neni? nemate s tim nejaka zkusenost? nebo lip nejaka zena co rokitanski syndrom ma taky? Je mozne ze bych mela vajicka i kdyz nemam menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.13 07:25

Holka tak na tohle ti neodpovím, na tohle (je to příliš odborné) by ti měl odpovědět tvůj gynekolog… Ptej se ho a trvej na vysvětlení. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 14:35

Maccmiror co vím je na záněty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.1.15 18:47

Ahoj děvčata, tak včera jsem si taky vyslechla, že mam HPV a nějaké změny na čípku. Léky jsem nedostala žádné a mám přijít za půl roku a bude mi dr. dělat nějaký test za 500,–. Chtěli jsme se snažit o druhé mimi, ale dr. mi doporučil čekat. Tvrdil mi, že se to přenáší jen sexem, ale co jsem se dočetla, tak je víc způsobů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.12.20 16:00

Dobrý den, chtěla sem se zeptat když má žena hpv, může ho přenést stykem na může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.24 14:58

Dobry den, chci se zeptat jak se vam projevil virus HPV? Měly jste nějaké priznaky? Já mám momentalne slabé spineni, které trva uz mesic a obcas me poboliva pravý vaječníky a bojim se, ze to bude prave HVP virus.. mate nejaka zkušenost? Zitra jdu k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
21.6.24 10:35

@dysplasie844 to bude něco jiného - hormony, cysta, endometrioza, HPV se dělá test nebo si nechte u lékaře udělat lepší test 700kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí