Hra Albi Krystaly

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15054
26.12.11 21:23

hra Albi krystaly

:mavam: nemáte někdo vyzkoušenou tuto hru??máme v kelímku rozpuštěno a čekáme zda se nám něco vytvoří?? :mrgreen: dočkáme se?přijde nám,že se z uzavřeného kelímku voda snad nikdy neodpaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2711
26.12.11 22:12

čekejte, my čekali přes dva týdny :-D ale dali jsme i do druhého otevřeného a tam se to sice vypařilo rychleji, ale nebylo to tak hezké, tak to chce vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
26.12.11 22:48

Ahoj :mavam: Taky čekám, co mi vyroste. Včera jsem míchala roztok. Já mám teda magický krystal a ten měl být jen 24 hod zazátkovaný a pak se měl korkový špunt oddělat :nevim: Zatím teda roste pěkně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2711
27.12.11 12:48

no vidíš magický krystal pořídím příště to minulý čekání bylo pro synka nekonečný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.12.11 13:01

šmankote tak to asi nevydržíme čekat ani my ani dítě :lol: :mrgreen: a ještě jestli ve finále nic navznikne tak mě šmejkne ;) a pak až vznikne krystal tak se to barví a nějak nechápu to vázání na nit,to je kvůli tvaru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
27.12.11 15:37

Dzarunko my máme mít fialový krystal (splněné sny) a ta vodička nám po rozmíchání do hodiny zfialověla a krystal se tak dělá rovnou fialový. S tím provázkem…ten se má vázat na skleničku až bude krystal vyrostlý a provázkem se má ke skleničce přidělat vzkaz (pokuď chceš hotový krystal někomu darovat).Jinak my jsme měli už po těch 24 hodinách kamínek porostlý krystalky a teď už jen 14 dní porostou (nebo do doby než se krystal dotkne hladiny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.1.12 13:14

tak jsme asi někde udělali chybu,máme v kelímku pořád jen vodu a nikde se nic netvoří :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
4.1.12 23:15

:think: Já asi taky někde udělala chybu…krystal se sice tvoří, ale krystalizuje mi i hrdlo skleničky…s takovou tam ten korkový uzávěr pak nedám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
5.1.12 11:09

:dance: nám už se tam cosi tvoří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
11.1.12 22:48

Hotovo…no moc fialový teda nejsou, ale aspoň že nám tam něco vyrostlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
12.1.12 09:38
kendra píše:
Hotovo…no moc fialový teda nejsou, ale aspoň že nám tam něco vyrostlo :dance:

jééé to je hezký :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pvm
9.1.13 15:17

U nás to dostala babička k vánocům, fialový - splněné sny, výrobu jsem dostala za úkol já, ale ouha chybí nám dřívko k odměření množství vody :( kolik vody tam má cca být?

• Citovat
  • Upravit
2507
9.1.13 20:42

Vodu tak do dvou třetin sklenice..tady je videonávod, tak snad to odkoukáte http://www.darkyproradost.cz/…cke-krystaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tereza_114
22.1.13 22:24

jak správně na to?

Dostala jsem Magický krystal k Vánocům, od tchýně 8) Nerada bych to pokazila, chtěla bych se proto zeptat na pár věcí - do skleničky se lije teplá voda? Má být potom umístěn v teple či chladu? Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
15054
23.1.13 22:05

Letos jsme taky koupili magický krystal a vodu jsme lili horkou a skleničku jsem pak nechala v kuchyni na skříni a za 14 dní hotový krásný krystal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí