Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
nemáte někdo vyzkoušenou tuto hru??máme v kelímku rozpuštěno a čekáme zda se nám něco vytvoří??
dočkáme se?přijde nám,že se z uzavřeného kelímku voda snad nikdy neodpaří ![]()
čekejte, my čekali přes dva týdny
ale dali jsme i do druhého otevřeného a tam se to sice vypařilo rychleji, ale nebylo to tak hezké, tak to chce vydržet ![]()
Ahoj
Taky čekám, co mi vyroste. Včera jsem míchala roztok. Já mám teda magický krystal a ten měl být jen 24 hod zazátkovaný a pak se měl korkový špunt oddělat
Zatím teda roste pěkně ![]()
no vidíš magický krystal pořídím příště to minulý čekání bylo pro synka nekonečný ![]()
šmankote tak to asi nevydržíme čekat ani my ani dítě
a ještě jestli ve finále nic navznikne tak mě šmejkne
a pak až vznikne krystal tak se to barví a nějak nechápu to vázání na nit,to je kvůli tvaru?
Dzarunko my máme mít fialový krystal (splněné sny) a ta vodička nám po rozmíchání do hodiny zfialověla a krystal se tak dělá rovnou fialový. S tím provázkem…ten se má vázat na skleničku až bude krystal vyrostlý a provázkem se má ke skleničce přidělat vzkaz (pokuď chceš hotový krystal někomu darovat).Jinak my jsme měli už po těch 24 hodinách kamínek porostlý krystalky a teď už jen 14 dní porostou (nebo do doby než se krystal dotkne hladiny)
tak jsme asi někde udělali chybu,máme v kelímku pořád jen vodu a nikde se nic netvoří ![]()
Já asi taky někde udělala chybu…krystal se sice tvoří, ale krystalizuje mi i hrdlo skleničky…s takovou tam ten korkový uzávěr pak nedám ![]()
Hotovo…no moc fialový teda nejsou, ale aspoň že nám tam něco vyrostlo ![]()
kendra píše:
Hotovo…no moc fialový teda nejsou, ale aspoň že nám tam něco vyrostlo
jééé to je hezký ![]()
U nás to dostala babička k vánocům, fialový - splněné sny, výrobu jsem dostala za úkol já, ale ouha chybí nám dřívko k odměření množství vody
kolik vody tam má cca být?
Vodu tak do dvou třetin sklenice..tady je videonávod, tak snad to odkoukáte http://www.darkyproradost.cz/…cke-krystaly
Dostala jsem Magický krystal k Vánocům, od tchýně
Nerada bych to pokazila, chtěla bych se proto zeptat na pár věcí - do skleničky se lije teplá voda? Má být potom umístěn v teple či chladu? Děkuji ![]()
Letos jsme taky koupili magický krystal a vodu jsme lili horkou a skleničku jsem pak nechala v kuchyni na skříni a za 14 dní hotový krásný krystal