Doodle Water Magic - malování vodou

68
20.12.11 11:58

Doodle water magic - malování vodou

Prosím vás kdo máte vodní kreslící tabulku, jste s ní spokojeni? Já jsem dost zklamaná, píšou že po 5ti minutách kresba úplně uschne, já však čekám 14 minut když lehce namaluji čárku a stejně zůstávají na podložce mapky, nemluvě o tom když maluje dcera, to schne daleko déle, hrozně se to rozpíjí, takže ani náhodou není možné namalovat obrázky jako jsou třeba na krabici, voda z tužky i sama odkápne. Jsem fakt zklamaná, neměla jsem vymýšlet, a koupit tu klasickou kresící tabulku :(
Také to tak máte, nebo je to špatný kus, nebo výrobce?
Moc díky za příspěvky o kterékoli vodní tabulce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7251
20.12.11 12:15

Ahoj, také jsem ji koupila-naštěstí ve výprodeji a děs:-( Schne to dlouho, nechává mapy, navíc jsou tam navždy ty obrázky nebo čáry zaschlé vidět..je to šmejd:-(Opravdu mne to velmi zklamalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.12.11 12:16

mapy nemame, zaschle cary videt take nejsou, schnout davam na topeni, protoze nechci aby po tom kluci skakali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.12.11 12:17

a mame aqua doodle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
20.12.11 13:42

na MMB je na toto téma diskuze http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
musí to být od firmy tuším Tomy reinbow- ti jsou nejkvalitnější

Příspěvek upraven 20.12.11 v 13:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.12.11 13:43

Jeee, to mi ani neříkejte, já jsem si to objednala pro dcerku k Vánocům 8o Ale dala jsem právě na radu kamarádky, pořídila to své holčičce a obě byly nadšené. Psala mi, že to mají i její kamarádky a že se na tom jejich děti učily malovat i psát, že to je super. Akorát když prý pak děcka zjistily, že je v té fixe voda, pořád to ocucávaly :lol: ale říkala jsem si, že je to pořád lepší, než klasické malování, protože nebude počmárané všechno kolem a dá se to používat pořád dokola… tak já nevím, to je takový rozdíl mezi tím originál Aqua doodle a tím Doodle water magic? My budeme mít ten originál… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.12.11 14:13

já mám pro malou k Vánoců Aqua doodle, ale od Ravensburger. Máte někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.12.11 14:31

:,( to jste mě nepotěšily, vůbec jsem netušila že je nějaký originál, myslela jsem že je to prostě vše malování vodou a jen se liší výrobce a design. Asi to není důvod k reklamaci, když to schne čtvrt hodiny místo uváděných 5 minut atd. že :x ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
20.12.11 15:01
pelikánek píše: :,( to jste mě nepotěšily, vůbec jsem netušila že je nějaký originál, myslela jsem že je to prostě vše malování vodou a jen se liší výrobce a design. Asi to není důvod k reklamaci, když to schne čtvrt hodiny místo uváděných 5 minut atd. že :x ?

No já nevím, jestli je nějaký originál a jeho kopie, ale beru to tak, že v zahraničí je už hodně dlouho nejoblíbenější přímo Aqua doodle, tady v Čechách to má různé názvy a různé podoby. Právě ta moje kamarádka žije v cizině a psala mi o tom. Já jsem pak koukala tady v ČR jak je to k sehnání a našla jsem hodně různých verzí od různých výrobců, ale koukala jsem právě na ten od Ravensburgeru, ten je prý nejlepší. Je otázka, jestli nám Ježíšek přinese zrovna tenhle, nebo jiný (bude to kupovat ségra)… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.12.11 15:07
shaari píše:
pelikánek píše: :,( to jste mě nepotěšily, vůbec jsem netušila že je nějaký originál, myslela jsem že je to prostě vše malování vodou a jen se liší výrobce a design. Asi to není důvod k reklamaci, když to schne čtvrt hodiny místo uváděných 5 minut atd. že :x ?
No já nevím, jestli je nějaký originál a jeho kopie, ale beru to tak, že v zahraničí je už hodně dlouho nejoblíbenější přímo Aqua doodle, tady v Čechách to má různé názvy a různé podoby. Právě ta moje kamarádka žije v cizině a psala mi o tom. Já jsem pak koukala tady v ČR jak je to k sehnání a našla jsem hodně různých verzí od různých výrobců, ale koukala jsem právě na ten od Ravensburgeru, ten je prý nejlepší. Je otázka, jestli nám Ježíšek přinese zrovna tenhle, nebo jiný (bude to kupovat ségra)… :nevim:

To doufej, protože tohle je fakt hrůza šmejd, holt mě nenapadlo si před koupí o tom nic zjistit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí