Hra chytání rybiček - kde sehnat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5063
9.12.14 09:59

Hra chytání rybiček

Znáte tu hru? je to hra na baterky, točí se rybníček, rybičky otevírají tlamičky a chytají se na prut. Koupila jsem dětem velký rybníček se 20 rybičkami, ale je to takový na nic, protože v tlamičkách nejsou magnety, když jsem tuhle hru měla jako malá, bylo to na magnety a to se hrálo parádně, teď nic moc. Už jsem prolezla snad celý net a rybičky s magnetky jsem nenašla. Chtěla bych jen ten velký rybníček. Tak kdyby jste někdo věděl, kde sehnat budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2734
9.12.14 10:05

Já kupovala na aukru, ale popravdě mě nenapadlo zkoumat, jestli mají magnetky :nevim: Teď už mám dárek zabalenej, tak uvidíme o vánocích :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
9.12.14 10:10

Kupovala jsem ji minulý měsíc v pompo, měli ji i na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.12.14 10:13

Tu hru máme taky, je fakt, že rybky vyklouzávají, člověk musí najít správný pohyb-sklon prutu, rychlost vylovení atd., aby ulovil a ze začátku je to naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
9.12.14 10:14

Já jsem ji viděla i v tescu ten rybníček byl takový větší a tuším byli u něho i 3 pruty a nedávno jsem ji objednávala známému pro děti taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
9.12.14 10:14

Tak z pompa ji máme asi dva roky a magnety tam nejsou. Mám dřevěnou hru s magnety, na desce jsou položené rybičky a místo očí mají magnety, nic se netočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.12.14 10:17

@AstraG no ale to je přece schválně že tam nejsou magnety. Dítě musí trefit ten správný okamžik, kdy ryba má otevřenou pusu a pak to klapne ;) Taky jsme měli a holku to bavilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.12.14 10:22

Holky, takže asi s magnety nemáte žádná, bez tich magnetů je to prostě na prd, já to kupovala v pompu a vůbec mě nenapadlo, že to bude bez magnetů. Hraje se to blbě i mě. Natož dětěm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.12.14 10:24

@Bavi nám se to hraje blbě, s magnetami to byla super zábava, teď je na prutu lehoučká kulička, se kterou se špatně manipuluje, natož se trefit do malé tlamičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.12.14 10:25

Byla bych ráda, kdyby se někdo ozval, že má velký ryblíček s magnetkami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
9.12.14 10:33

@AstraG tak jde to těžko, to máš pravdu, ale při větší snaze to jde.teda aspon mojí holce to šlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.12.14 11:25
@Bavi píše:
@AstraG no ale to je přece schválně že tam nejsou magnety. Dítě musí trefit ten správný okamžik, kdy ryba má otevřenou pusu a pak to klapne ;) Taky jsme měli a holku to bavilo ;)

možná dřív to bylo kvalitněji vyrobené? Máme rybníček výroby čínské, ale z hračkářství a chytit rybu je fakt umění, nestačí, že se ryba chytí, on jí ten prut vyklouzne z huby a nejde prostě ta ryba vytáhnout jen tak, musí člověk bádat prostě jak na to což malé dítě moc nedá, ale kupodivu hra celkem baví, i když rybu vytáhne až napopáté třeba:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
9.12.14 12:49

Ja koupila dceri od DJECO, ale jak si s tim vyhraje, nevim, je to vanocni darek… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.12.14 12:58

@Bavi naší cácorce jsou 2 roky a moc jí to nejde no, klukovi je 5 a ten na to nemá trpělivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
9.12.14 12:59

Holky kdyby jste přece jenom objevily s magnetkami dejte echo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí