Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Znáte tu hru? je to hra na baterky, točí se rybníček, rybičky otevírají tlamičky a chytají se na prut. Koupila jsem dětem velký rybníček se 20 rybičkami, ale je to takový na nic, protože v tlamičkách nejsou magnety, když jsem tuhle hru měla jako malá, bylo to na magnety a to se hrálo parádně, teď nic moc. Už jsem prolezla snad celý net a rybičky s magnetky jsem nenašla. Chtěla bych jen ten velký rybníček. Tak kdyby jste někdo věděl, kde sehnat budu moc ráda.
Já kupovala na aukru, ale popravdě mě nenapadlo zkoumat, jestli mají magnetky
Teď už mám dárek zabalenej, tak uvidíme o vánocích ![]()
Kupovala jsem ji minulý měsíc v pompo, měli ji i na internetu
Tu hru máme taky, je fakt, že rybky vyklouzávají, člověk musí najít správný pohyb-sklon prutu, rychlost vylovení atd., aby ulovil a ze začátku je to naprd
Já jsem ji viděla i v tescu ten rybníček byl takový větší a tuším byli u něho i 3 pruty a nedávno jsem ji objednávala známému pro děti taky ![]()
Tak z pompa ji máme asi dva roky a magnety tam nejsou. Mám dřevěnou hru s magnety, na desce jsou položené rybičky a místo očí mají magnety, nic se netočí
@AstraG no ale to je přece schválně že tam nejsou magnety. Dítě musí trefit ten správný okamžik, kdy ryba má otevřenou pusu a pak to klapne
Taky jsme měli a holku to bavilo ![]()
Holky, takže asi s magnety nemáte žádná, bez tich magnetů je to prostě na prd, já to kupovala v pompu a vůbec mě nenapadlo, že to bude bez magnetů. Hraje se to blbě i mě. Natož dětěm.
@Bavi nám se to hraje blbě, s magnetami to byla super zábava, teď je na prutu lehoučká kulička, se kterou se špatně manipuluje, natož se trefit do malé tlamičky
Byla bych ráda, kdyby se někdo ozval, že má velký ryblíček s magnetkami ![]()
@AstraG tak jde to těžko, to máš pravdu, ale při větší snaze to jde.teda aspon mojí holce to šlo ![]()
@Bavi píše:
@AstraG no ale to je přece schválně že tam nejsou magnety. Dítě musí trefit ten správný okamžik, kdy ryba má otevřenou pusu a pak to klapneTaky jsme měli a holku to bavilo
možná dřív to bylo kvalitněji vyrobené? Máme rybníček výroby čínské, ale z hračkářství a chytit rybu je fakt umění, nestačí, že se ryba chytí, on jí ten prut vyklouzne z huby a nejde prostě ta ryba vytáhnout jen tak, musí člověk bádat prostě jak na to což malé dítě moc nedá, ale kupodivu hra celkem baví, i když rybu vytáhne až napopáté třeba:-)
Ja koupila dceri od DJECO, ale jak si s tim vyhraje, nevim, je to vanocni darek… ![]()
@Bavi naší cácorce jsou 2 roky a moc jí to nejde no, klukovi je 5 a ten na to nemá trpělivost
Holky kdyby jste přece jenom objevily s magnetkami dejte echo ![]()