Hra Z pohádky do pohádky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
319
10.7.07 23:25

Hra Z pohádky do pohádky

Ahoj mamči,
prosím, prosím, vyhrabali jsme na půdě hru Z pohádky do pohádky a nemáme u ní pravidla hry a z dětství už jsem to nějak pozapomněla, nemáte je náhodou někdo doma ??? :roll:
Budu všem moc vděčná a malej se na to celý třese… ale bez pravidel to jaksi nejde :cry:
Dííííky moc Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
10.7.07 23:36

Dneska už je nebudu hledat ať nevzbudím rodinu, ale zítra ti je písnu, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
10.7.07 23:41

Sati, mocinky děkuju :-) :srdce:
Martínek bude moc rád a já taky… zase o zábavu vystaráno :dance:
Dobrou noc Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
11.7.07 07:35

jéé, troška nostalgie…my jí máme taky u našich a pravidla si pamatuju jen sporadicky, ale vím, že to byla super hra…
Jestli můžu poprosit, tak Sati poprosím, aby ty pravidla hodila sem, ju? Děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
11.7.07 11:17

Tady jsou ty pravidla, pokud by to bylo málo čitelné, zašlu na email. S.

http://rodina.cz/…ek_452_1.jpg

omlouvám se je to trošku ušmudlané léty používání. Musím říct, že u nás je tato hra hodně oblíbená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
11.7.07 17:08

Sati, díííky :)
Máme vytištěno a můžeme hrát.
Pa pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
21.12.18 21:29

Obnovuji diskuzi. Hru jsem teď pořídila dětem a abych pravdu řekla, tak z pravidel jsem trochu v rozpacích a nevím jak správně hru hrát.
Nejhorší je modrá cesta, jak funguje? To se musí dojít nakonec k tomu rybníčku (nebo co to je) a pak se jde zpět? A stejně tak z pekla? Na konci se otočím a jdu zpět?
A pak mi ještě nejsou jasná políčka I. a II. - oranžová cesta? To trestné kolo kolem prasat se jde z obou směrů?
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
21.12.18 21:33

@Bibi30 a ten odkaz nahore v prispevku ti nefunguje? nebo to mame cist za tebe?
edit: jo tys je cetla a nechapes…no ok, ja uz si to nepamatuju, sry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
21.12.18 21:36

Ahoj, ano modra cesta se jde tam i zpet, pokud pri ceste zpet slapnes na ohnivaka, tak jdes na zlaty ostrov. Pokud na obe policka s zabim princem, tak na korunku, ale take jen pri ceste zpet. Prasatka se chodi v obou smerech. Z pekla chodis jen ven, do pekla nejdes nikdy, tam te prenese cerne prasarko nebo cerny kun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5707
21.12.18 21:58
@Bibi30 píše:
Obnovuji diskuzi. Hru jsem teď pořídila dětem a abych pravdu řekla, tak z pravidel jsem trochu v rozpacích a nevím jak správně hru hrát.
Nejhorší je modrá cesta, jak funguje? To se musí dojít nakonec k tomu rybníčku (nebo co to je) a pak se jde zpět? A stejně tak z pekla? Na konci se otočím a jdu zpět?
A pak mi ještě nejsou jasná políčka I. a II. - oranžová cesta? To trestné kolo kolem prasat se jde z obou směrů?
Moc děkuji

Modrá cesta a pekelná cesta se jdou tam a zpět, trestné kolo kolem prasat se obchází kdykoli, když šlápneš na I či II.
Tady jsou základní pravidla. http://www.deskove-hry.eu/…y-do-pohadky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
21.12.18 22:26

Je to taková nekonečná hra, ale syna děsně baví, tak se těš na hodinové hry. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
21.12.18 22:35
@Saffiraa píše:
Je to taková nekonečná hra, ale syna děsně baví, tak se těš na hodinové hry. :mrgreen: :mavam:

no je to fakt na xx hodin, naštěstí naši už to přestalo bavit, a já někdy rezignovaně, řekla už dost, ono jako, když u toho člověk sedí přes hodinu, tak to jenom člověka už pak se.e :oops:
modrou cestu do dneška taky moc nedávám, ale prasata si pamatuju bezpečně :mrgreen:
na prasata jdeš pokud šlapneš na políčko jakékoliv na I. a II, a pak jsou tam ještě výjimky
jdeš jednou po prasátech a pokud nešlapneš na I. a II. tak podruhé okolo nemusíš :) čerti tam se nechodí, do pekla se prostě dostaneš :mrgreen: - no a zpekla je návrat někdy krutý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
21.12.18 22:49

@tumpach Jak, že se do pekla nechodí, já jsem tam snad každou hru. :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
21.12.18 23:05
@Saffiraa píše:
@tumpach Jak, že se do pekla nechodí, já jsem tam snad každou hru. :mrgreen: :roll:

v klídku, já jsem vždy byla u prasat :mrgreen: :mrgreen: , a když ne u prasat tak taky u čertů, :mrgreen: :mrgreen: ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
22.12.18 00:26
@Saffiraa píše:
@tumpach Jak, že se do pekla nechodí, já jsem tam snad každou hru. :mrgreen: :roll:

jako že nejdeš po té cestě, prostě do pekla se vždy dostaneš naráz - z určitého políčka, šup a jsi tam, až nazpět dupkáš po cestičce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí