Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky jakou hrací deku s hrazdičkou vybrat? je toho tolik, že nevím kterou
Jakou mají Vaše děti oblíbenou? díky za tipy
Máme hrací deku Farma od Canpol Babies a neteři jsme kupovali Baby Mix Zoo.
@Beata_O Moje si taky nehrála, měla jsem půjčenou Ikeáckou a jsem ráda, že jsem zbytečně neutrácela
.Já bych zbytečně drahou nepořizovala ![]()
Tak já měla pro obě děti Fisher Price Rain forest. Byla opravdu fajn, na dece byl přímo šustící list-pod ním schovaná beruška, třásně u sluníčka, hrazda blikala, hrála melodie, nebo jen zvuky džungle. Měla i režim, že začala hrát až po bouchnutí dítěte do konstrukce, nechyběla zrátko.
A hlavně vydrželi se na ní válet a zabavit i na 45 min. Takže na mě dobrý.
Podle me se neoplati investovat nejak moc, ja mela bazarovou asi za 150 od canpol babies a uplne to vystacilo. Stejne je to bavilo tak mesic dva, nez se z toho oho odkulili
My máme od 2 měsíců Yokidooo s jezdícím autíčkem a je to jedna z nejlepších věcí, co jsme pořídili, je tam kždý den a miluje jí. Opravdu ji využijeme, Autíčko teď v 5 měsících jezdí jak nahoře, tak i dole. Investice se vyplatila, ale 1900 je fakt dost. Určitě tak tipuju, že jí minimálně do 7 měsíců využijeme a pak i na druhé nebo dám dál…
My máme yokidoo a musím říct, že spokojenost. Malý si stím hrál do 7 měsíců… ![]()
Ahoj, podle mě zbytečná investice, stačí koupit nějakou pořádnou hrazdičku
My měli chvíli od Canpolu, ale nedala se dát vyprat (byly v ní různé hrací strojky), takže šla velmi rychle z domu - hrát si na poblité dece, není fakt nic moc
![]()
Znacku nevim a hrajici jsem/bych nikdy neporizovala. Je to na chvilku. Uz pred 7. mesicem veku jsme ji dali pryc, dite to nebavilo