Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Sháním hrací deku pro mimi. Rozhodla jsme se koupit jednu z těch co má Yookidoo. Jen nevím kterou. Nemáte někdo zkušenosti? Je ta hudební dobrá? Líbí se mi tam ten pohyb, ale je trošku dražší. V kamenném obchodě jsem ji nikde neviděla, tak by mě zajímaly Vaše zkušenosti.
My máme tu velkou bez hrazdy. Je super. Dá se prát.
Ale pokukuje po té s hrazdou ![]()
@janunula píše:
My máme tu velkou bez hrazdy. Je super. Dá se prát.
Ale pokukuje po té s hrazdou
Ta s tou hrazdou se dá taky prát. Dá se to celé sundat a vyprat. Ale ta cena… I když jsem viděla i dražší a nehrály melodie a nic se tma samo nepohybovalo. Ale u té velké se mi líbí, že je tak velká.
Tak jsem se rozhodla pro tu velkou a nemohu ji nikde sehnat. Mají jen tu s hrazdičkou. Písněte mi někdo, prosím nějaké zkušenosti, pokud ji máte. Ať nemám zajíce v pytli ![]()
Ahoj holky,
libi se mi hraci deky Yookidoo ale nejak se mi nezda to jezdici auticko
. Mam obavu aby si do drahy auticka mala neskripla prsty. Mate zkusennosti s dekou? Vim, ze je to pro prcky, tak by to nemelo vubec hrozit ale tohle byla hned prvni vec co me napadla… Na zivo jsem ji nevidela, tak nevim.
Mam tu barevnou hraci deku a nikde se syn neskripl, mam ji schovsnou i pro dalsi mimi co se co nevidet narodi. Deka je fakt perfektni, ja ji neprodala ani kdyz jsem nevedela jestli bude jeste nekdy nejaky miminko ![]()
![]()
Me se taky libi nejvic ze vsech nabizenych
diky za odpoved
jen me zajima jestli je to mozne v draze toho auticka?? ![]()
preju hodne zdravicka! ![]()
Take ji doma mam, je opravdu pro prcky suprova. At uz pro uplny lezaky miminka, tak uz pro trochu pohyblivejsi. Xo se tyce skripnuti prstu, neni to mozne, auticko nema tak silny strojek, takze jakmile se objeviensi prekazka, tak stoji. Tohoto bych se opravdu nebala ![]()
Celkově tato firma dělá skvělé hračky a pomůcky pro mimča!!! Vše vychytané, doporučuji
Jeee, dekuju za odpovedi. Ste skvele!
Mala bude nadsena
Ma 3 mesice a kolotoc ji uz prestava pomalu bavit. Deka je pecka! ![]()
Celkem jsou 4 deky a všechny jsou krásný. Já používala tuto tu s robotama. na yookidoo. cz mají všechny