Hrací deka Yookidoo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
67
10.3.13 09:02

Hrací deka Yookidoo

Sháním hrací deku pro mimi. Rozhodla jsme se koupit jednu z těch co má Yookidoo. Jen nevím kterou. Nemáte někdo zkušenosti? Je ta hudební dobrá? Líbí se mi tam ten pohyb, ale je trošku dražší. V kamenném obchodě jsem ji nikde neviděla, tak by mě zajímaly Vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
janunula
10.3.13 16:26

deka

My máme tu velkou bez hrazdy. Je super. Dá se prát.
Ale pokukuje po té s hrazdou :-)

• Citovat
  • Upravit
67
10.3.13 21:22
@janunula píše:
My máme tu velkou bez hrazdy. Je super. Dá se prát.
Ale pokukuje po té s hrazdou :-)

Ta s tou hrazdou se dá taky prát. Dá se to celé sundat a vyprat. Ale ta cena… I když jsem viděla i dražší a nehrály melodie a nic se tma samo nepohybovalo. Ale u té velké se mi líbí, že je tak velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.3.13 09:25

Tak jsem se rozhodla pro tu velkou a nemohu ji nikde sehnat. Mají jen tu s hrazdičkou. Písněte mi někdo, prosím nějaké zkušenosti, pokud ji máte. Ať nemám zajíce v pytli :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
23.11.13 10:02

Už jsi koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.17 22:24

Muze byt nebezpecna?

Ahoj holky,
libi se mi hraci deky Yookidoo ale nejak se mi nezda to jezdici auticko :think:. Mam obavu aby si do drahy auticka mala neskripla prsty. Mate zkusennosti s dekou? Vim, ze je to pro prcky, tak by to nemelo vubec hrozit ale tohle byla hned prvni vec co me napadla… Na zivo jsem ji nevidela, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
25.6.17 22:29

Mam tu barevnou hraci deku a nikde se syn neskripl, mam ji schovsnou i pro dalsi mimi co se co nevidet narodi. Deka je fakt perfektni, ja ji neprodala ani kdyz jsem nevedela jestli bude jeste nekdy nejaky miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.17 22:38

:mrgreen:
Me se taky libi nejvic ze vsech nabizenych :) diky za odpoved :) jen me zajima jestli je to mozne v draze toho auticka?? :lol:
preju hodne zdravicka! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
26.6.17 09:24

Take ji doma mam, je opravdu pro prcky suprova. At uz pro uplny lezaky miminka, tak uz pro trochu pohyblivejsi. Xo se tyce skripnuti prstu, neni to mozne, auticko nema tak silny strojek, takze jakmile se objeviensi prekazka, tak stoji. Tohoto bych se opravdu nebala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 11:02

Celkově tato firma dělá skvělé hračky a pomůcky pro mimča!!! Vše vychytané, doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.17 12:07

Jeee, dekuju za odpovedi. Ste skvele! :palec: Mala bude nadsena :) Ma 3 mesice a kolotoc ji uz prestava pomalu bavit. Deka je pecka! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
27.6.17 10:28

Celkem jsou 4 deky a všechny jsou krásný. Já používala tuto tu s robotama. na yookidoo. cz mají všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí