Hrací strojek do housenky Lamaze

9
6.7.14 14:35

hrací strojek do housenky lamaze

Ahoj, nemáte někdo zkušenost, zda se dá sehnat nový strojek do lamaze housenky? Syn ji má v oblibě a přestává hrát :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4918
6.7.14 14:41
@Lennat píše:
Ahoj, nemáte někdo zkušenost, zda se dá sehnat nový strojek do lamaze housenky? Syn ji má v oblibě a přestává hrát :zed: :zed:

To si nemyslím…budeš muset sehnat jinou, třeba z druhé ruky :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.7.14 22:32

Tak jsem zjistila, že strojek vyměnit jde!!! Manžel ho „rozložil“ - pravda, chvilku to trvalo :-), koupili jsme baterky a hrajeme vesele dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
7.7.14 22:35
@Lennat píše:
Tak jsem zjistila, že strojek vyměnit jde!!! Manžel ho „rozložil“ - pravda, chvilku to trvalo :-), koupili jsme baterky a hrajeme vesele dál :-)

Tak ty jsi ale nevyměňovala strojek, pouze baterie :lol: :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.16 23:03

Housenka Lamaze

Ahoj Lennat, vím, že diskuze je už starší, ale chtěla bych se zeptat, jak jste se dostali ke hracímu strojku u housenky, abyste baterky vyměnili? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.3.16 07:19

Nakonec nebyl strojek potřeba, jednoduše jsme vyměnili baterku a housenka je plně funkční. Ovšem dostat se k té baterce, to byl boj :-( Když jsem hledala na netu, zda se náhradní strojek neprodává, v každý obchod mi odpověděl, že si musím koupit celou hračku :-( Zkuste tu baterku a uvidítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.16 09:06

Housenka Lamaze

Ahoj, díky za odpověď a ještě se chci zeptat, jestli bylo potřeba housenku rozpárat, abyste se dostali ke strojku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.3.16 11:57

Ano, rozpárat housenku a dost složitě se dostat do strojku. Ale manžel si s tím poradil :-) Ale není to na minutu, že…Nicméně oprava za pár kaček stojí za to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.10.17 11:01

Dobry den, resim stejny problem, ousenka je synova nejoblibenejsi hracka, tak jsem se rozhodla, ze pustim do vymeny baterky ve strojku..uz jsem ho vypreparovala, ale vypada byt nedobytny..jak jste ho prosim rozdelaly? Ze strany od toho mackaciho cudliku nebo jste se do neho dostaly pres tu „spodni“ krytku? Nerada bych ho znicila.. :nevim: Moc dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.17 14:52

Dobrý den, nemohu bohužel poradit, jak je to s baterkou u této hračky, protože jsme ji nakonec nekoupili… Nicméně na Aliexpressu jsem shodou okolností nedávno narazila na tuto hračku úplnou náhodou, nabízejí ji zde za necelých 8$ Tak jestli se nevyplatí koupit novou, než bojovat s výměnou baterie… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.5.18 12:56

Zdravím, hlavu housenky jsem přes pusinku rozpárala, vyndala hrací strojek, ale abych se do něj dostala, musel se porušit ten plast (mají to zakápnuté lepidlem kulišáci, aby to nešlo rozdělat). Baterky jsem vyšťouchla ven drátkem, na jehož konci jsem si udělala háček. Tak držím palce všem, komu taky přijde dost neekonomické/neekologické vyhazovat hračku kvůli vybité baterce… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.5.20 23:36

Taky jsem to přes ústa vypreparovala a do strojku se po obvodu prořezala nůžtičkama. Je to ze dvou částí slepených po obvodu. Baterky 2×41 jsem nemohla sehnat, až mi někdo poradil, že u vietnamců mají a měli. No pak jsem to přiložila zase k sobě a oblepila páskou a hraje.
Hračku jsme zdědili, tak jsem o strojku nejdřív nevěděla a hračku vyprala - bylo to trochu narezlé, ale funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí