Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
u nás vedou auta už od doby co leze,pekné stabilní aby snim mohl jezdit ,proto že když jen leze tak se o něj bude opírat ![]()
u nas auta vubec nejedou, u nas vede drevene puzzle se zviratky a knizky pro deti.
auta a balony to u nás frčí od malinka. ještě mně napadá nějaká vkládačka na trénování tvarů. nebo s předstihem něco na tahání až začne chodit - to bude v cuku letu. my máme toto, je to sice pekelný stroj ale mlaďoch s tím lítá jak urvanej ještě teď.
http://www.ikea.com/…cts/40062029
ale to se bude blbě balit ![]()
nebo ještě tyhle skládací kelímky, to se hodí do vody, na písek........
http://www.ikea.com/…cts/80021008
Laporelo se zvířátky nebo nějakými věcmi, tím vůbec nic nezkazíš ![]()
já bych koupila nějakou pěknou knížku se zvířátky a určitě nesáhneš vedle, taky záleží kolik chceš investovat, ale třeba žako kostky ty jsou taky velmi vděčný dárek(nikdy jich není dost.)
Mé holčičce bylo o Vánocích 11 měsíců a kousek a největší dárky - hity jsou: dlouhatááánské leporelo, dřevěné kostky v kyblíku (vyhazování a „uklízení“ je nekonečná zábava), zatloukačka (nezatlouká, ale zamačkává ukazováčkem), pěnové puzzle (postavila jsem z něj kostku a zatlačuje ty prostřední tvary dovnitř, pak je doluje ven z kostky).
Díky moc moc za odpovědi!!!
Nakonec jsem koupila skládací kostky a jakousi housenku, která se dá buď tahat (až začne chodit), nebo se jí dá rozložit tělíčko a trénovat tvary (na principu zatloukávačky, ale bez kladívka)
ještě skočim pro „něco ke čtení“.
Uchvátily mě ty žako kostky, jak psala lacenka…píšu si do zásoby možných darů, jakož i dlaší tipy…Kolem mne se to dětma teď jen hemží, takže tohle se teď dlouho neztratí!
Díky, zaara
Pěkné odpoledne!
Co zaujalo Vaše dítě v tomhle věku? Díky
Potřebovala bych poradit hračku pro 11měsíčního chlapečka. Nechodí. Jedeme na návštěvu k tetě poprvé, proto nevím, co bratrance zvládne nebo nezvládne…Aby to pro něj nebylo složité nebo naopak…
Sama zkušenost s dětmi nemám, takže se absolutně neorientuju