Od kolika let Barbie?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9441
9.1.09 17:46

Od kolika let Barbie?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s panenkama Barbie? Hodně s malou čteme disney pohádky … Popelku, Sněhurku, Růženku, Aladina aj. a teď jsem se na netu dívala, že mají i tyhle postavy alias Barbie? Máte s tím zkušenosti a kdy začalo Vaše děti bavit hraní s Barbie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
9.1.09 17:56

Barbie se tady už jednou probírala, zkus se mrknout sem :
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
9.1.09 18:03

Ahoj,

starsi zacala ve trech letech, ale mladsi to odkoukala, takze od dvou let ma barbie rada. Volila bych ale original barbie, protoze ty jine jsou dost smejdy. Jedne kazdy den 20× pridelavam nohu a vubec me to nebavi…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
9.1.09 19:17

ahojky, Em si cte s tatinkem Ariel mala morska od Disney a ma ji moc rada a proto ji Jezisek-tatinek takovou Barbie Ariel najezil… ale zatim bez uspechu… Ariel sedi na policce aby neprisla k ujme a jen sem tam na ni kouknem. zatim vyckava az na ni prijde ten spravny cas ;) a urcite se jednou docka. kdy to zatim neporadim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
9.1.09 19:24

my mame tuto od firmy Simba. stoji cca 350Kc a vypada kvalitne! uvidime az pri vetsim pouzivani :D ale spise gumova nez plastova tak myslim ze to bude OK ;)

http://img.mimibazar.cz/…b9291349.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.1.09 21:44

Doporučuji Barbie přímo od Mattela - ono se to nezdá, ale rozdíl v kvalitě to je obrovský. Řada Chic stojí kolem 150-200 Kč - což není tak moc :) Oblečky kupujeme jakékoli, ale zrovna máme období, kdy Bárbíny leží - a ani mi to nevadí :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9441
10.1.09 09:24

Meowth: Díky za tip, na tuhle jsem taky koukala. Ale jak to tady čtu, asi ještě počkáme, min. do příštích Vánoc. Momentálně by zřejmě ležely na poličce, v lepším případě - v horším by měl pes společníka v boudě :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí