Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, zda existuje hračka pro miminka (cca 6. měsíců) nějaké provázky, stužky, uzlíky…Malý to miluje, ale nemám nic, co bych se mu nebála dát (délka, barvy…). Můžete něco doporučit? Ideálně i na pověšení. Děkuji.
@MarieP na hračkách od lamaze nebo sassy bývají stužky a pod.. ale jsou krátké.
@MarieP taf-toys-11295taf-klucici-priserka delaj i v ruzove verzi ro holky, ale nevim estli jde sehnat…9nejde me vlozit primo odkaz na web)
dale pak www.malvik.cz/…do-postylky/?f[vyrobce][0]=3554
moje malicka to take milovala, jakmile byla nekde cedulka byla to vrava ![]()
Také by se mi taková hračka hodila. Máme s provázky od playgro a naše malá ji miluje. Provázky pořádně násliní a pak ty sliny z toho tahá zase ven
No co, hlavně, že je spokojená ![]()
@martina.se, Lamaze a Fischer Price máme plno, ale není to ono - vede provázek na houpání hacky ![]()
@mumisek79, @pajisek90, to jsou pěkné hračky, ale fakt jich podobných máme hodně a není to ono…představovala bych si třeba nějakou chobotnici a místo chapadel ty šňůrky - asi se dám na vymýšlení hraček
, protože ti výrobci snad žádné děti nemají ![]()
@MarieP njn, jenže Ty hračky musí splňovat normy a mezi Ty patří aji délka šňůrek, provázků atd.. v takovém případě doporučuju asi si nechat třeba udělat kojící korále nebo něco podobného, protože ofiko nic s dlouhou šňůrkou nejspíš neseženeš.
Nebo můžeš hledat v hračkách pro starší děti, jejichž účel je sice jiný, ale což. napadlo mně něco jako tohle http://www.wikyhracky.cz/…ou-4239.html