Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Jura007 no třeba se přeorientuje, je jí 9 měsíců
jak vidí mobil nebo ovladač tak začne „štěkat“
(teda ten zvuk mi takový připadá)
Malýmu bude rok a nejlepší hračka je pračka: Vyndá z ní všechno špinavé prádlo, pak pračku zavře a začne točit kolečkem a nastavovat počet máchání a otáčky u ždímání, takže displej svítí kolečko cinká při každé změne programu a malej má Vánoce.
Nepočítám teda věci z domácnosti, to není v podstatě hračka. U nás vede míč, pak takové skládací kelímky, máme dvoje a oblíbené jsou oboje, nedávno jsem za pár euro koupila takové malé dobravní kužely (teda na dítě jsou velké), ty nosí furt. Káča, křídy, bublifuk.
@balenka píše:
U nás frčí poslechové pexesoz krabiček z kinder vajec…
No kinder vajíčka nejsou moc laciná záležitost…
Ale jako inspirace dobrý.
Tak trochu OT: vzpomínáte, jak byly na zadní straně „opavských“ sušenek kartičky pexesa o kávě a čaji? Nepotkala některá z vás v poslední době něco podobného?
@Jura007 kinder vejce nekupuji, to holky dostávají
a dovnitř sypu co doma najdu ![]()
@Lusy23 píše:
@Jura007 no třeba se přeorientuje, je jí 9 měsícůjak vidí mobil nebo ovladač tak začne „štěkat“
můj mladší zase donedávna začal hýkat jak osel, když jsem měla v ruce mobil
když ho dostal, tak se ztišil, když jsem ho uklidila, tak z hýkání se stal řev ![]()
@slavuska1
takže ve výsledku je ze zvířátka řvoucí dítko, no mám se na co těšit ![]()
Můj syn miluje když mu vyrábím hračky z kartonu, mašinky, auta, panáčky, klidně jen ploché, nebo z krabic lokomotivu a vagony, do kterých si může sednout. Když byli staršáci malinký tak jsme měli v pokojíčku zologickou, taky z krabic a kartonů, nic to nestojí, jen trochu izolepy a nějaký ty temperky.
@K-Black to je zajímavý nápad a nemáš vyfocenou tu ŹOO nebo nějaké výrobky z kartonu
@Lusy23 píše:
@Jura007 no třeba se přeorientuje, je jí 9 měsícůjak vidí mobil nebo ovladač tak začne „štěkat“
No a nebo vrčet, když mu to vezmu
Všude stejný, koukám… ![]()
@renda81 píše:
@K-Black to je zajímavý nápad a nemáš vyfocenou tu ŹOO nebo nějaké výrobky z kartonu
když byla ZOO nebyl digitální foťák
a teď nevím, asi nic
nedávno jsem ty zvířata někde viděla, zkusím to pohledat, je to jednoduchý. My to měli i zavěšený, pokojíček džungle ![]()
@K-Black píše:
když byla ZOO nebyl digitální foťáka teď nevím, asi nic
nedávno jsem ty zvířata někde viděla, zkusím to pohledat, je to jednoduchý. My to měli i zavěšený, pokojíček džungle
to musí být hezké, já bohužel nejsem zručná na kreslení, a představivost na vyrábění taky nemám, ale jak jsi o tom napsala tak mě to hodně zaujalo
Víčko od přesnidávky, vařečky, všechno co šustí, tkaničky, pokličky, mobil(rozbitej),lžičky umělé, misky, kolíčky a jak si vyhraje
a hračky, co má, tak ji ani moc nezajímají
![]()
Příspěvek upraven 22.01.14 v 13:17