Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Saricat syn do pc mlátí tak dlouho, až tam taky něco pustí, konkrétně to ale jeste neumí ![]()
@Saricat píše:
Nic si z toho nedělej. Můj osmnáctiměsíční si vymohl můj starej notebook (byl nevyužitej). Nejděsivější je, že si s ním docela dobře poradí… zapne, zaloguje se do svýho profilu
a matlá tam něco tak dlouho, než si pustí nějakou pohádku. Když jmenuju konktétní, tak ukáže prstem na správnou
ikonu na ploše. V osmnácti měsících zvládá věci, co já zvládala až někdy ve čtyřech letech, nechci vidět, co bude za rok
no to bude generace ![]()
Já většinu hraček podědila z naší rodiny někdy i retro hlavně že si holka vyhrála té druhé vystačí kapesník, ale preferuji dřevěné hračky ![]()
Mám nejlepší zkušenost s nasazovacími zuby. Když se vycucá lízátko, zůstanou zuby. Děcka se kvůli nim mohla zbláznit.
to nemusíš být zručná, však to nevyrábíš pro 15 leté dítě, a mrňouskům se líbí vše, ještě když můžou pomáhat. Mám te´d skoro 4 leťáka, vezmu dvě banánovky, nalepím tam kolečka, ne aby na nich ta krabice stála, dopředu nalepím menší krabici jako předek mašiny, spojím to s vagonem a má zábavu na dlouho, nakládá, vykládá, sedne si do toho, ani malovat to nemusíš
minulý týden jsem jednu vyhodila, už byla nemocná