Hračka za kačku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
22.1.14 13:20
@renda81 píše:
to musí být hezké, já bohužel nejsem zručná na kreslení, a představivost na vyrábění taky nemám, ale jak jsi o tom napsala tak mě to hodně zaujalo

to nemusíš být zručná, však to nevyrábíš pro 15 leté dítě, a mrňouskům se líbí vše, ještě když můžou pomáhat. Mám te´d skoro 4 leťáka, vezmu dvě banánovky, nalepím tam kolečka, ne aby na nich ta krabice stála, dopředu nalepím menší krabici jako předek mašiny, spojím to s vagonem a má zábavu na dlouho, nakládá, vykládá, sedne si do toho, ani malovat to nemusíš ;) minulý týden jsem jednu vyhodila, už byla nemocná :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.1.14 13:23

@renda81 něco podobného měl taky http://i.mimibazar.cz/…19/n6177.jpg

• Citovat
  • Upravit
14856
22.1.14 13:27

@Saricat syn do pc mlátí tak dlouho, až tam taky něco pustí, konkrétně to ale jeste neumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
22.1.14 14:19

@K-Black to je moc hezké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
22.1.14 15:28
@Saricat píše:
Nic si z toho nedělej. Můj osmnáctiměsíční si vymohl můj starej notebook (byl nevyužitej) :mrgreen:. Nejděsivější je, že si s ním docela dobře poradí… zapne, zaloguje se do svýho profilu 8o a matlá tam něco tak dlouho, než si pustí nějakou pohádku. Když jmenuju konktétní, tak ukáže prstem na správnou 8o ikonu na ploše. V osmnácti měsících zvládá věci, co já zvládala až někdy ve čtyřech letech, nechci vidět, co bude za rok :mrgreen:

no to bude generace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
3.2.14 10:07

Já většinu hraček podědila z naší rodiny někdy i retro hlavně že si holka vyhrála té druhé vystačí kapesník, ale preferuji dřevěné hračky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.18 11:21

Zuby

Mám nejlepší zkušenost s nasazovacími zuby. Když se vycucá lízátko, zůstanou zuby. Děcka se kvůli nim mohla zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí