Hračka za kačku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10337
22.1.14 11:28

@Jura007 no třeba se přeorientuje, je jí 9 měsíců :roll: jak vidí mobil nebo ovladač tak začne „štěkat“ 8o (teda ten zvuk mi takový připadá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
22.1.14 11:28

Malýmu bude rok a nejlepší hračka je pračka: Vyndá z ní všechno špinavé prádlo, pak pračku zavře a začne točit kolečkem a nastavovat počet máchání a otáčky u ždímání, takže displej svítí kolečko cinká při každé změne programu a malej má Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.1.14 11:30

Nepočítám teda věci z domácnosti, to není v podstatě hračka. U nás vede míč, pak takové skládací kelímky, máme dvoje a oblíbené jsou oboje, nedávno jsem za pár euro koupila takové malé dobravní kužely (teda na dítě jsou velké), ty nosí furt. Káča, křídy, bublifuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
22.1.14 11:38

U nás frčí poslechové pexeso ;-) z krabiček z kinder vajec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.1.14 11:40
@balenka píše:
U nás frčí poslechové pexeso ;-) z krabiček z kinder vajec…

No kinder vajíčka nejsou moc laciná záležitost… ;) Ale jako inspirace dobrý.
Tak trochu OT: vzpomínáte, jak byly na zadní straně „opavských“ sušenek kartičky pexesa o kávě a čaji? Nepotkala některá z vás v poslední době něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
22.1.14 11:42

@Jura007 kinder vejce nekupuji, to holky dostávají :-D a dovnitř sypu co doma najdu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.1.14 11:44
@Lusy23 píše:
@Jura007 no třeba se přeorientuje, je jí 9 měsíců :roll: jak vidí mobil nebo ovladač tak začne „štěkat“ 8o (teda ten zvuk mi takový připadá)

můj mladší zase donedávna začal hýkat jak osel, když jsem měla v ruce mobil :jazyk: když ho dostal, tak se ztišil, když jsem ho uklidila, tak z hýkání se stal řev :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.1.14 11:47

Kolíčky na prádlo, krejčovský metr, metlička, šperkovnice 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
22.1.14 11:48

@slavuska1 :mrgreen: takže ve výsledku je ze zvířátka řvoucí dítko, no mám se na co těšit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.1.14 13:05

Můj syn miluje když mu vyrábím hračky z kartonu, mašinky, auta, panáčky, klidně jen ploché, nebo z krabic lokomotivu a vagony, do kterých si může sednout. Když byli staršáci malinký tak jsme měli v pokojíčku zologickou, taky z krabic a kartonů, nic to nestojí, jen trochu izolepy a nějaký ty temperky.

• Citovat
  • Upravit
6536
22.1.14 13:07

@K-Black to je zajímavý nápad a nemáš vyfocenou tu ŹOO nebo nějaké výrobky z kartonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
22.1.14 13:10
@Lusy23 píše:

No a nebo vrčet, když mu to vezmu :-D Všude stejný, koukám… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.1.14 13:11
@renda81 píše:
@K-Black to je zajímavý nápad a nemáš vyfocenou tu ŹOO nebo nějaké výrobky z kartonu

když byla ZOO nebyl digitální foťák :mrgreen: a teď nevím, asi nic :think: nedávno jsem ty zvířata někde viděla, zkusím to pohledat, je to jednoduchý. My to měli i zavěšený, pokojíček džungle :lol:

• Citovat
  • Upravit
6536
22.1.14 13:16
@K-Black píše:
když byla ZOO nebyl digitální foťák :mrgreen: a teď nevím, asi nic :think: nedávno jsem ty zvířata někde viděla, zkusím to pohledat, je to jednoduchý. My to měli i zavěšený, pokojíček džungle :lol:

to musí být hezké, já bohužel nejsem zručná na kreslení, a představivost na vyrábění taky nemám, ale jak jsi o tom napsala tak mě to hodně zaujalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
22.1.14 13:16

Víčko od přesnidávky, vařečky, všechno co šustí, tkaničky, pokličky, mobil(rozbitej),lžičky umělé, misky, kolíčky a jak si vyhraje :lol: a hračky, co má, tak ji ani moc nezajímají :nevim: :lol:

Příspěvek upraven 22.01.14 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815