Hračky 2-3měsíce

28.9.24 20:01

Hračky 2-3měsíce

Ahoj holky, nemáte některá z vás tip na hračky pro miminko který mu jsou 2 až 3 měsíce? Ideálně nějaký svítící, ale aby neblikaly
A ještě jeden takový dotaz ohledně paralenu čípek, když se ho snažím rozpůlit tak ta jedna půlka se mi rozpadne, nemáte na to nějaký figl? Nůž jsem samozřejmě nahřála :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kocicka1987
28.9.24 20:09

Musí to být podélné, ve špičce je nejvíce látky, v ocasu už méně…a proč ty hračky musí svítit 😂 v tomto věku se holky zajímaly o hrazdu, začínaly chytat chrastítka jako je špendlík…

• Citovat
  • Upravit
3045
28.9.24 20:10

U nás byla dlouho oblíbená taková černobílá spona (špendlík) chrastítko. To syn miloval. ;) Blikající jsem pro takový mrně neměla nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.24 20:12

@Kocicka1987 Jj půlím podélně, jedna půlka je vždy vcelku a druha se zlomí :zed: :lol:
Je to na doporučení fyzioterapeutky, jelikož malý vůbec nereaguje na hrazdičku ani na chrastítka, tak nám doporučila nějakou svítící hračku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.24 20:14

@Dara90 Ukazuji mu černobílý obrázky, chrastítka, mám i černobílý ho plyšáka, ale nic ho nezajímá
Na doporučení fyzioterapeutky máme koupit svítící hračku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
28.9.24 20:15

Hracky neporadim a na prasek si kup v lekarne takove udelatko, nevim, jak presne se to jmenuje…pulicka tablet? Budou vedet…

(Aha sorry, cipek, tak nic, to nevim, jestli funguje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.24 20:21

@Beruska999999 puličku mám, ale na čipek to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
28.9.24 20:23

@Beruska999999 ne pulitko na čípek není…
@Michaelaa715 co zkusit dávat sirup? Ten líp nadavkujes podle váhy…, kolik prcek váží?
Nevím jestli existuje hračka která jen svítí a nebliká, všechny co jsme měli blikaly…právě to blikání plus hudební doprovod dítě zaujaly…jenom svítící..to můžeš použít třeba nějakou malou baterku :nevim: možná nějaký plyšák / figurka co funguje zároveň jako noční světýlko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.24 20:30

@Vladusxx Syn ma 5400g.
O nám právě blikající hračky nedoporučují, syn měl po narození křeče a bere léky (nejspíš epilepsie) jedině že bych našla nějkou která nebliká hodně
No ještě mě napadl jedině takový medvídek z dm, je to noční světlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
28.9.24 20:39

My máme od 3. měsíce hrazdicku Hledá se nemo (pan Rajka). Syn díků tomu zvedal ručičky, pak se i přetáčet a ležet na boku. Má to více režimu, kdy to hraje a blikající, a kdy to jenom pomaličku mění barvy
Synovi je 11m a hraje si s tím furt, teď si k tomu sedá, mlátí do hraček.
Ještě v tu dobu měl rád mluvícího pejska od Fisher price (toho starého, mensiho).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
30.9.24 03:37

Pro miminko 2-3 měsíce doporučuji látkové hračky s jemným světlem, třeba plyšové usínáčky se svítícími bříšky. Na půlení čípku zkuste použít ostrý skalpel nebo žiletku, rozkrojte ho rychlým a pevným řezem – jde to snadněji než nožem.

• Citovat
  • Upravit
33
6.10.24 19:24

Ahoj! 🌼 Ohledně hraček, zaměřila bych se na ty, které jemně svítí, ale neblikají - něco, co hraje jemné světlo, jako třeba noční lampičky s medvídky nebo podobné bezpečné dekorace. 👉 Co se týče čípků, zkuste je před krájením nechat trochu vychládnout - nemusí být úplně ztuhlé, ale spíš jen studenější, pomoct by mohlo obyčejný plastový nůž místo kovového.👶 🧸 📦

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.10.24 17:54

Na svítící hračky zkuste něco měkkého a pestrého, co se jen rozsvítí bez blikání, jako třeba svítící tučňák nebo jemně svítící chrastítko 🍬 🙂. Ohledně toho čípku, zkus to rychle naříznout kuchyňskými nůžkami nebo maličkým nožem, který máš :-)! 🏆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí