Hračky mluví..:-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1724
8.1.12 13:03

Hračky mluví..:-)

Ahoj holky, ja nevim, jestli je to vec bezna, nebo ne, ale kdyz si hraju s prckem, tak delam, ze s nim hracky mluvi..vzdycky zmenim hlas a on tomu veri a odpovida jim… :)
Delate to taky tak? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26653
8.1.12 13:06

když byla dcera mladši ,ted ve 4 letech mi to už nebašti :mrgreen:měla pejska a ja mluvila jako on a povidala jsi s nim,bylo to zabavny.ale zase jsem to nechtěla přehanět.myslim,že s malym taky nějakou hračku aspon nan chvilku oživím :think: aspon si taky hraju :mrgreen: a dětem se to libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
8.1.12 13:08

jojo taky tak,a ona si pak třeba veme sama plyšáka a povídá mu(jak se máš, co děláš, já se mám dobře…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
8.1.12 13:09

Jo, dělám, sice se směje, ale ví, že mluvím já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.1.12 13:11

U nás je to většinou opačně. Malá mluví za hračku a já musím odpovídat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
8.1.12 13:12

no myslim, ze me uz brzy taky prokoukne…jestli teda nehraje stejnou hru i semnou..
no ja treba jedu s malym autobusem a mame s sebou nejakou hracku a ja delam, ze na nej mluvim a lidi na me koukaji jak na blazna :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.1.12 13:19

Majda si hraje třeba s pajdulákama z dupla a u každého mění jinak hlásek :lol:

Já toho využívám, když mi nechce něco říct - dělám, že to mluví plyšák a tomu to obvykle řekne… :nevim: I když vidí, že to mluvím já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.1.12 13:23

Tak mě tedy nenapadlo ani na chvíli ,že by si moje dítě myslelo ,že mluví hračka a né já..Jako jasně, je to hra, poskakujeme tam a mluvíme ,ale obě víme, že nemluví zvěř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
8.1.12 13:25
Lizbeth píše:
Tak mě tedy nenapadlo ani na chvíli ,že by si moje dítě myslelo ,že mluví hračka a né já..Jako jasně, je to hra, poskakujeme tam a mluvíme ,ale obě víme, že nemluví zvěř :mrgreen:

jak rikam, tak asi to vi, ze ale hraje to semnou perfektne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
8.1.12 13:42

„Mami vem si Ferdu a pod si pokecat.“ To je oblíbená věta Anežky. Ona si bere bárbíny, já plyšového maňáska koníka a hračky si spolu hrají. Ona mluví za panenky, já za koníka. Už cca rok to tak je. Takže minimálně rok už to ví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
8.1.12 13:43

a taky prosim berte ohled na vek, malemu je 26mesicu, třeba mě s tím taky každým dnem pošle nekam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
8.1.12 14:41

Dělám. Nově poslala kamarádka plyšového maňáska sněhuláka a ten „mluví.“ HOlka ví, že mluvím já nebo chlap, ale komunikuje se sněhulákem. U nás tedy hovoří všichni plyšáci. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
8.1.12 15:03

Jo a je to dobrá věc i z jiného hlediska. Byla jsem s A. u psycholožky a protože s ní moc mluvit nechtěla, tak spolu mluvili přes plyšáka. I když A. věděla kdo za plyšáka mluví, tak si s ním promluvila. Paní doktorka mi pak říkala, že se toho využívá i v jiných oborech lékařství, kdy dítě doktorovi neřekne co ho bolí, ale plyšákovi jo. Takže za mě je to dobrá věc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí