Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My máme taky chou chou a kupovala jsem na ni dcerce nádherné oblečky u nás v sekáču, když tam měli zrovna týden vše za 10 kč. A ta nejmenší velikost na chou chou sedne jak ulitá. Originální oblečky jsou drahé.
Nezkousela na chou-chou. Ale na podobnou jeji velikosti moje mala zdedila nejmensi oblecky od sveho maleho brasky a vesele ji do toho oblika…
Obleceni primo na chou chou je fakt drahe
.A ja mam holky dve,takze vse 2krat,to nikdy.Kupovala jsem nejmensi velikost na miminka a normalne to panence bylo,pravda,nekdy byly dupacky delsi,je to podle vyrobce,ale nicemu to nevadilo,dala jsem jim ponozky.Kdysi jsem kupovala take na aukru,pani tam sila primo na tyhle pany a za levno.
pro chou-chou si vybrala dcera něco z nejmenších velikostí po dceři
a taky jsem ji dokoupila ze sekáče:-) Myslím, že vel 50 ji celkem sedí.
Nakupuji oblečky pro nedonošená miminka. Velikosti 47 nebo 48. A taky v Marks a Spencer mají malé oblečky. Když je výprodej, je to za hubičku. Náš Mates má výbavu, za kterou by se nemusela stydět ani princezna. ![]()
Ještě se můžeš zkusit podívat na www.fler.cz, je tam plno oblečků ručně šitých.Nevím jak na chou chou, já koukala na oblečky pro Barbie, ale i na ostatní panenky je tam toho plno a určitě levněji než originál…
Ja jsem nasla pani na MMB a usila mi na Chou chou spoustu krasnych oblecku - a presne na miru panenky (poslala jsem ji vysku a obvod hlavicky)
A celkem za cca 400 Kc mame kompletni vybavicku obsahujici asi 10 kousku, fakt nadhernou
Zkus pohledat na MMB - zadej „oblecky na Chou chou“ a vyjede Ti spousta odkazu na krasne oblecky za prima ceny, za takovou cenu je nekoupis ani v Tesco a pritom jsou presne na miru ![]()
Dnes dostala naše holčička panenku chou-chou jako živé miminko. Měla z ní velkou radost,což jsem moc ráda.
A mě tak napadlo,že jak jsou teď všude slevy na oblečení, jestli by ta nejmenší velikost (např. z Tesca) nepasovala i té panence. Panenka měří 48cm a nejmenší vel. je 50cm.
Ceny oblečení pro panenku mi přijdou přehnané (1 obleček za 200Kč???
Nezkoušely jste někdo koupit pro tuto panenku oblečení pro miminko??