Hračky pro 18měsíční dítko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
7.10.11 20:59

Hračky pro 18měsíčni dítko

S čím si hrají nejraději Vaše ratolesti v 18 měsících? Děkuji za inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
260
7.10.11 21:03

Nejvic pořád vedou věci jiné než hračky - boty, nádobí, mobil, klíče. Z hraček - dřevěný vláček s možností nasazovat kostičky, fp mluvící hrnec, panenka a kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
7.10.11 21:11

S mým notebookem ! :cert:
Hodně si hraje s autíčkama a nejvíc miluje vkládačky. Pak má taky rád všechno s čudlíkama, co hraje a svítí :mrgreen:
A ještě raději běhá a skáče :-D Jo a miluje houpání !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
7.10.11 21:12

Tak u nás frčelo (a frčí) toto - pár tipů, má víc věcí podobného stylu:
 http://www.peknydarek.cz/…dacka-kostka

http://www.maxikovy-hracky.cz/…vni-zviratka

http://hmstudio.cz/…cka-doprava/

http://www.maxikovy-hracky.cz/…imba-4011126

http://knihy.abz.cz/…prvni-knizka
a vůbec obrázkové knihy s říkadly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
7.10.11 21:19

Duplo, hrající včelí medvídek, plyšáci, interaktivní chodítko, občas si i rád kreslí. Pak má rád mobil a různé domácí spotřebiče, od kterých ho musím neustále odhánět. Pomáhá mi při luxování a vyndavání nádobí z myčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
7.10.11 21:21

Vezme si 6 plastových lahviček od lactobacílků, postaví si je na svůj stoleček. Pak jednu po druhé odšroubuje, do všech strčí pastelky, pak je vyndá a víčka zase zašroubuje. Přejde na propisky, rozšroubuje a rozebere je. Pak přijdou na řadu pastelky a pomaluje, co může i to, co nemůže (dnes aktuálně tužkou bílé skříně) nebo si vyndá zavařovašku Omnia a nandavá a sundavá víčko… Včera jsme přivezli několik krabic s džusem, tak je nosí sem a tam, stěhuje židle, nandavá prádlo do pračky, nosí z venku žaludy a dělá žbluňk do záchodu, čmajzne mi utěrku a přikrejvá panenku, leze na stoleček (naštěstí stabilní), leza na židli a převrátí se s ní, zouvá a obouvá si boty, svlíká a oblíká si kalhoty/tepláčky, krmí panenku ovocem, vysype všechny sponky a třídí, pak zas uklízí, sklízí prádlo a podává kolíky, luxujem spolu, vydrží mě dlouho báječně česat, miluje si povídat, kdy u toho ležíme a šimrám jí na zádech, cvičíme spolu, je šikulka, ukazujem a popisujem části těla a obličeje, teď jsme spolu začaly koukat na večerníček a povídáme si, co vidí…prostě hračky mám dojem jsou teď minulost, jsou uklizené ve skříňce a objevuje svět. A stále miluje čtení. Čehokoli, sama i se mnou. Nejdřív jsem si neuměla představit být pořád doma a ne v práci, přece jen jsem 15let dělala kariéru a byla mezi lidmi, lítala po světě. Ale být u toho, když dítě objevuje svět a člověk mu v tom může být nápomocen, je něco úžasného :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
7.10.11 22:59

Vozí v kočárku- panenku, méďu, cokoliv. Vkládačky (střídají se období zuřivého vkládání a totální ignorace). Stavění komínů (dneska z přesnídávek :roll: ). Opakování částí těla na plyšácích, na sobě, na mně. Knížky a knížky a pro velký úspěch opět knížky. Momentálně ujíždí na jakékoliv tubičce či nádobě- otevřít, zavřít,..Pomáhá vyndavat nádobí z myčky, odnáší věci do koše, prádlo nosí do koše na prádlo, podává kolíčky a vyprané prádlo. Pak kravinky typu zapínání el.krbovek, pouštění cd (se to potvora naučila), vyndavání „zakázaných“ věcí ze skříněk. Lezení po židlích, gauči, skleněném stolku :cert:. Venku pořád čumákuje, jestli neletí éro, oblejzá naše psy a kočky, krmí sousedovi slepice, za každým kytí bezhlavě zdrhá. Jo a ještě všecko utírá, jakmile má hadřík nebo kapesníček, odhodlaně se pouští do úklidu, drhne zeď, futra, podlahu, koberec (když ho drhne papírákem, je to fakt výpomoc :roll: :-) ). Víc si nevzpomenu. Mám pro ní objednanou dřevěnou stavebnici, nějakou provlíkačku, balónek (na trénování rozdílu mezi hop a kutululů:), ještě něco, už nevím, ale snad se to ujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.10.11 16:28
:pankac: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
4.10.12 22:49

V předcházející diskusi byly spíš aktivity 18měsíčních dětí. Přemýšlím, co nadiktovat babičkám na Vánoce. Nevíte o nějakých inteligentních hračkách, které by podporovaly rozvoj dítěte? (Asi se ptám blbě…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
4.10.12 22:55

Tak jsem nějaký diskuse našla, ale ptám se dál. Kdy si vaše děti začaly hrát s Duplem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
4.10.12 22:58

@terezn duplo tak od roku a půl a teď ho miluje uplně moc, vydrží u něj dlouho, doporučuji ale koupit i pvelkou podložku pod duplo baví ho stavět práv na tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.10.12 23:02

U nás vedou enduro motorky :pankac: co s nima kluci dokážou v obýváku to jsou přímo závody!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
4.10.12 23:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
5.10.12 06:34

Duplo, vláčkodráha, magnetická tabulka, enduro, dřevěné kostky, tahací hračky, prstové barvy, plastelína.

• Citovat
  • Upravit
1000
6.10.12 00:32

Plastelínu doporučujete dvě. Malá si teď ještě cpe všechno do pusy, proto se toho bojím. Kdy z toho vaše děti vyrostly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí