Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chtěla jsem poprosit o radu jaké hračky pořídit pro 4,5 měsíční miminko? Malá by chtěla být furt na bříšku, ale přijde mi, že ji poslední dobou nic moc nebaví, nekupujeme těch hraček moc, máme teď hrací deku, chrastítka, oball, sustici knížku, kousátka a teď už by to asi chtělo i něco, co dělá zvuky. Jen je toho tolik, že nevím u čeho začít, nemáte někdo prosím typ? Nebo koupit třeba více šustících knížek? (ty malou baví nejvíc). Děkuji ????
Moje 5mesicni dite si hraje s kazdou hrackou
nejvic ho bavi takova ta zvirata, ktera ruzne susti, je tam zrcadlo, chrastitko a tak. Dneska lezel na dece a pul hodiny se snazil utrhnout jitrocel. Prvni dite nic takoveho nedelalo, chtelo byt baveno
Mám teda už 7m syna. Hraček máme plno a nezájem. Chrastítka, gumove kostky, hrací blbosti, plyšáky atd.. ale vedou věci jako je petlahev, hřeben, ruzny krabičky, bedna na hračky (nikoli ty hračky) a cokoli dalšího, co neni pro dítě ![]()
Teď si aspoň teda oblíbil míč, honí ho po baráku a strasne rad chodi (leze) šťouchat na dveře a rád bourá komíny. Venku tráva, kytky… z hraček ho samotneho nebaví nic, ale vše okolo jo (hračky pouze pokud si hraju s ním nebo ho samotná hračka zajímá).
Velký uspech má taková napůl plyšová natahovací, co se vrací po natahnutí a drncá u toho, tu má rád už dlouho a stále ![]()
Celkově mám ráda dřevěné hračky, nikoliv plastové, podle mě dýl vydrží, jsou bezpečnější a dělají se všechny možný hračky, od kostek, po chrastící hračky k edukačním a td, oblíbila jsem si hračky od značky Little duch, tak třeba se vám taky něco zalíbí