Hračky pro chlapa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14627
1.4.21 08:10

Holky oživuji diskuzi, napadlo me koupit muži elektrickej mercedes k narozkam - takový to malý autíčko na děti na ovladač :lol: konkrétně toto na obrázku, myslíte, ze to je dobry napad? On by si chtěl někdy nějakýho mercedesa pořídit, má to strasne rad, ale momentálně na to není situace = volný peníze. Tak jsem si říkala, ze bych mu pořídila tohle, co myslíte? Stejně zatím moc nevim, co jinyho mu dat, plus minus vsecko má :lol: a beztak by se to líbilo i klukům :lol:

Není to trapný? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.4.21 08:15
@Semtex píše:
Holky oživuji diskuzi, napadlo me koupit muži elektrickej mercedes k narozkam - takový to malý autíčko na děti na ovladač :lol: konkrétně toto na obrázku, myslíte, ze to je dobry napad? On by si chtěl někdy nějakýho mercedesa pořídit, má to strasne rad, ale momentálně na to není situace = volný peníze. Tak jsem si říkala, ze bych mu pořídila tohle, co myslíte? Stejně zatím moc nevim, co jinyho mu dat, plus minus vsecko má :lol: a beztak by se to líbilo i klukům :lol:Není to trapný? :lol:

A máte to dítě, které byste do toho posadili? :mrgreen: My teda podobné auto měli a je to fakt ptákovina, dělá to rámus, jezdí pomalu, terén (trávu) moc nezvládá, děti to nijak zvlášť nebavilo. Tatínkovi bych radši koupila malý model na dálkáč nebo nějakou designovku na poličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
1.4.21 08:18

@unuděná máme dvě :lol: mohly by si na to nakreslit dráhu ve sklepě a jezdit, uvezlo by i staršího :lol: jo, klasicky model na dalkac me taky napadl, to je druhá varianta :think: :lol: ale zase - jakej by měl důvod s tím někde jezdit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
1.4.21 08:20

A kdyby přijely malý sestrenky, mohly by se taky vozit, teď máme kolem sebe děti celkem dost právě :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.4.21 08:21
@Semtex píše:
@unuděná máme dvě :lol: mohly by si na to nakreslit dráhu ve sklepě a jezdit, uvezlo by i staršího :lol: jo, klasicky model na dalkac me taky napadl, to je druhá varianta :think: :lol: ale zase - jakej by měl důvod s tím někde jezdit?

Mě to přijde spíš dárek pro ty děti, když už.. Nevím, jak jsou kluci velký, ale mě na tom štvalo i to, že když se naučili to ovládat, už se tam pomalu nohama nevešli. A vozit od tatínka je moc nebavilo, jak nevěděli, kam zahnou, tak v tom jako prťata hrozně plandali :mrgreen: :mrgreen: Můj chlap auta na dálkáč miluje stejně jako syn, takže oni si chodí zajezdit spolu klidně do té garáže nebo ven ;) A nezabírá to tolik místa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
1.4.21 08:24

@Semtex koupila bych malý model na dálkový ovládání. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
1.4.21 09:58

@Semtex

Vejde se do toho autíčka dospělej?

Pokud ne, proč myslíš, že by to byla hračka pro manžela?

Půjčuje si autíčko na ovládání od dětí a rád si s ním sám pohraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
1.4.21 13:53

@Semtex

Pokud si manžel běžně nehraje s ovládacím autíčkem, tak bych koupila spíše takové úplně maličké cca 10 cm.

S tím elektrickým zkušenost nemám. Nevím jak moc se u toho musí děti hlídat, aby je to auto nepraštilo, nebo jim to někde nepřežvýklo ruce. Jestli je ve výprodeji za dobrou cenu a tobě se líbí, koupila bych ho rovnou dětem.

My máme takové staré autíčko jako „odrážedlo“ nohama a děti to moc baví. Je to odolný kus. Jezdí v něm běžně i po zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
1.4.21 14:08

Asi je fakt spis pro děti, to mate holky pravdu, ale mne se zalíbilo mu to koupit spíše z takové recese, když ma zálusk na toho mercedesa a nemůže si ho pořídit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Navíc já jsem úplně v koncích, protože jsem mu vždy kupovala třeba nějaké nářadí, o kterém mluvil, ze by ho asi chtěl, ale nekoupil si ho sám… a nějakou drobnost k tomu… jenže teď má v praci pohodu a stíhá si to objednávat vše sám a já už ani nepobiram co uz má a co ne :lol:

No na druhou stranu s detmi blbne spíše on než já, má děti jako koníček, a když třeba přijede ještě jeho bracha švagr s detmi, tak si s nimi vyhrají spis spolu a já chystám svačinu. Tak jsem si říkala, ze by ho zas užil víc jak ten normální model, pro ty děti :nevim: sám si tady s ničím nejezdi, i když by se mu to auto beztak líbilo taky. Ale stalo by spis v koutě no :nevim:

Tak třeba vymyslim ještě úplně něco jinyho, ještě mám cas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
1.4.21 15:08

Tak se poraď přímo s tím švagrem o tomto autíčku.

Já to chápu. Můj manžel si taky s dětmi (i sám) rád hraje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný