Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky oživuji diskuzi, napadlo me koupit muži elektrickej mercedes k narozkam - takový to malý autíčko na děti na ovladač
konkrétně toto na obrázku, myslíte, ze to je dobry napad? On by si chtěl někdy nějakýho mercedesa pořídit, má to strasne rad, ale momentálně na to není situace = volný peníze. Tak jsem si říkala, ze bych mu pořídila tohle, co myslíte? Stejně zatím moc nevim, co jinyho mu dat, plus minus vsecko má
a beztak by se to líbilo i klukům ![]()
Není to trapný? ![]()
@Semtex píše:
Holky oživuji diskuzi, napadlo me koupit muži elektrickej mercedes k narozkam - takový to malý autíčko na děti na ovladačkonkrétně toto na obrázku, myslíte, ze to je dobry napad? On by si chtěl někdy nějakýho mercedesa pořídit, má to strasne rad, ale momentálně na to není situace = volný peníze. Tak jsem si říkala, ze bych mu pořídila tohle, co myslíte? Stejně zatím moc nevim, co jinyho mu dat, plus minus vsecko má
a beztak by se to líbilo i klukům
Není to trapný?
A máte to dítě, které byste do toho posadili?
My teda podobné auto měli a je to fakt ptákovina, dělá to rámus, jezdí pomalu, terén (trávu) moc nezvládá, děti to nijak zvlášť nebavilo. Tatínkovi bych radši koupila malý model na dálkáč nebo nějakou designovku na poličku.
@unuděná máme dvě
mohly by si na to nakreslit dráhu ve sklepě a jezdit, uvezlo by i staršího
jo, klasicky model na dalkac me taky napadl, to je druhá varianta
ale zase - jakej by měl důvod s tím někde jezdit?
A kdyby přijely malý sestrenky, mohly by se taky vozit, teď máme kolem sebe děti celkem dost právě
![]()
@Semtex píše:
@unuděná máme dvěmohly by si na to nakreslit dráhu ve sklepě a jezdit, uvezlo by i staršího
jo, klasicky model na dalkac me taky napadl, to je druhá varianta
![]()
ale zase - jakej by měl důvod s tím někde jezdit?
Mě to přijde spíš dárek pro ty děti, když už.. Nevím, jak jsou kluci velký, ale mě na tom štvalo i to, že když se naučili to ovládat, už se tam pomalu nohama nevešli. A vozit od tatínka je moc nebavilo, jak nevěděli, kam zahnou, tak v tom jako prťata hrozně plandali
Můj chlap auta na dálkáč miluje stejně jako syn, takže oni si chodí zajezdit spolu klidně do té garáže nebo ven
A nezabírá to tolik místa ![]()
Vejde se do toho autíčka dospělej?
Pokud ne, proč myslíš, že by to byla hračka pro manžela?
Půjčuje si autíčko na ovládání od dětí a rád si s ním sám pohraje?
Pokud si manžel běžně nehraje s ovládacím autíčkem, tak bych koupila spíše takové úplně maličké cca 10 cm.
S tím elektrickým zkušenost nemám. Nevím jak moc se u toho musí děti hlídat, aby je to auto nepraštilo, nebo jim to někde nepřežvýklo ruce. Jestli je ve výprodeji za dobrou cenu a tobě se líbí, koupila bych ho rovnou dětem.
My máme takové staré autíčko jako „odrážedlo“ nohama a děti to moc baví. Je to odolný kus. Jezdí v něm běžně i po zahradě.
Asi je fakt spis pro děti, to mate holky pravdu, ale mne se zalíbilo mu to koupit spíše z takové recese, když ma zálusk na toho mercedesa a nemůže si ho pořídit
![]()
Navíc já jsem úplně v koncích, protože jsem mu vždy kupovala třeba nějaké nářadí, o kterém mluvil, ze by ho asi chtěl, ale nekoupil si ho sám… a nějakou drobnost k tomu… jenže teď má v praci pohodu a stíhá si to objednávat vše sám a já už ani nepobiram co uz má a co ne ![]()
No na druhou stranu s detmi blbne spíše on než já, má děti jako koníček, a když třeba přijede ještě jeho bracha švagr s detmi, tak si s nimi vyhrají spis spolu a já chystám svačinu. Tak jsem si říkala, ze by ho zas užil víc jak ten normální model, pro ty děti
sám si tady s ničím nejezdi, i když by se mu to auto beztak líbilo taky. Ale stalo by spis v koutě no ![]()
Tak třeba vymyslim ještě úplně něco jinyho, ještě mám cas ![]()
Tak se poraď přímo s tím švagrem o tomto autíčku.
Já to chápu. Můj manžel si taky s dětmi (i sám) rád hraje. ![]()