Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Minulý rok jsem mámě s tátou udělala kalendář z našich společných fotek. Tento rok chci udělat retro kalendář, takže černobílé fotky z dětských let mých a od bráchu, jejich svatba atd.. Jinak jiný nápad nemám. Teda krom toho, jsem jim minulý rok koupila ještě váhu na pečení:D
My dáváme tchánům většinou společný dárek - pěkné ručníky, kávovar, skleničky na víno i sadu hrnců jsme dávali jako společnou - tchán je docela kuchyňka.
Mají rádi třeba kafe? Myslím, že by jim mohlo udělat radost třeba balení nějaké kvalitní zrnkové kávy a mlýnek na kafe, nebo třeba moccakonvice?
My jsme se sourozenci kupovali lehátka na zahradu, aby jsme si měli kde všichni sednout- cca 500 jedno. Ale víme, že naši je chtěli…
Zalezi i na zajmech, co treba vyhlidkovy let, darkovy kos s laskominami, darkovy poukaz do oblibeneho obchodu ![]()
@smudlinky poradis, kde se da poridit vyhlidkovy let do 1000,– To by se mi libilo nadelit.
@Potvurka.kat píše:
Ono naši už spolu moc času netráví, kávu pije spíš táta mamka je čajova a ty vyhlídkové lety - táta se bojí výšek
pokud spolu netravi cas a maji rozdilne zajmy/chute, tak neni lepsi koupit kazdemu darek za 500, ale aby udelal fakt radost?
Já každý rok dělám balíček. 2-3druhy pečeného čaje, domácí vaječňák a ořechy v medu, letos zkusím asi i domácí pralinky. Plu
s kalendář s fotkami dětí
@Potvurka.kat
mamce relaxacni caj ![]()
nevim, to ti asi nikdo neporadi, kdyz je nezna. pokud toho ma mamka hodne, co treba poukaz na neco, co by ji ulehcilo? (umyti oken nebo tak)