Hračky pro roční dítě

29
7.11.04 15:35

Hračky pro roční dítě

Ahoj holky, právě doma řešíme aktuální téma „vánoční dárky“. Naše Terezka bude mít navíc koncem ledna rok, takže asi vykoupíme hračkářství :D Všude je samozřejmě hraček spousta, ale občas mám pocit, že by se víc líbily mě než jí. Takže, bych byla ráda, kdybyste mi poradily, s čím jste měly největší úspěch u svých asi ročních prcků. Děkuji Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
7.11.04 16:17

Ahoj Martino,

v roce udělaly Lucince největší radost PEt lahve, různé obaly, např. od šamponů, tekutých mýdel a krémů, krabice a krabičky a tak bych mohla pokračovat až po domovní odpad.:-) Ale tos asi slyšet nechtěla, viď? :lol: Takové dárky se dětem pod stromeček nedávají.

Největší radost jí udělala panenka, vkládací koule a auto. Krátce nato kočárek. Ale ne všechny holky jsou na pany a kočárky. Zato spousta kluků ano. :-) Jo a ještě jsme jí koupili pytel kuliček. Těch velkých jaké mají v dětských koutcích. Nasypala jsem jí je do vaničky a ona se v nich rochní nebo pak je vysype na podlahu a hraje si s nimi.

Nejsem zastáncem toho, aby malé dítě mělo pod stromkem ohromnou hromadu dárků. I když se pro ně tak krásně nakupuje a člověk by jim dal všechno. Viděla jsem to u našeho synovce. Dostal spousty dárků a byl z toho tak vyřízený, že si vzal ten nejmenší - lízátko - a šel do svého pokoje. Ani si s tím vším nehrál. U Lucinky (18měs.) je to stejné. Hraje si jen s něčím a na ostatní se práší. Sice si ještě nedokáže říct co by chtěla, ale už poznám co jí udělá radost a co nemá smysl kupovat. Takže letos je na prvním místě motorka a stan. Ale podle toho jak moje máma nakupuje tam ta hromada asi nakonec přece jen bude. :-) Už se těším jakou bude mít radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.11.04 16:45

Ahoj,
mam rocni holcicku a nejvic se mi osvedcily jednoduche hracky, navlekaci krouzky, kostky, :,-(a kelimku, ze kterych se da bud stavet komin nebo je skladat do sebe a tak…
Jo a taky skakaci nafukovaci konik, je to neco jako balon, ale je to vhodny pro maly deti, nase mala to miluje. A idelani hracka jsou navlekaci velky koraly na dratech, ktery jsou pripevneny na desce (je, ten popis zni desne zmatene, spis se koukni sem, http://www.ikea.cz/…oductDisplay?… , vyrabeji to ruzni vyrobci, nejen IKEA), je to skvela hracka v tom, ze se u ni mala zabavi a soucasne nic neroztaha po byte. TAky ma rada auto na tahani za sebou a panenku, co rika mama, tata (je uplne obycejna, za par desetikorun…) A ze vseho nejvic miluje lzicky a ponozky, ale ty urcite mas, ty ji kupovat nemusis :D
Preju krasny vanoce!
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.11.04 17:12

Ahoj,
u nás jsou v oblibě skládací kelímky, pet lahve, hrnce, kladívko ;-), mobilní telefony, maminka (dá se po ní krásně lézt a zkoumat jí očička), žehlička, syrové brambory, peněženky a tak, prostě normálka, občas si hraje i s nějakým autíčkem, nebo stolkem od Fisher Price. Poradila bych zkusit koupit foukací harmoniku, ta je taky prima, jde na ní snadno a celkem obstojně hrát, ale doporučuju koupit normální v hudebních nástrojích, ne tu hračku pro děti, ta hraje dost špatně.
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.11.04 22:14

My máme hračky od Ficher Prince-šneka,který hraje a vkládají se do něho tvary,žirafku s pěti kostičkami,které se do ní hází a ona hraje melodie a hrací hrnec-mluví čtyřmi jazyky,jsou tam kostky s čísly a tvary.Také se malému moc líbí pojízdné auto od chicca.Hraje,mačkají se tam zvířátka,která také hrají.Hodně se nám také osvědčili kostkytřeba i rozdělávací kostka s tvary.Dřevěné puzzle se zvířátky a zatloukačka.Jinak jak psala děvčata-pet láhve,mobil,ovladač na tel.....

• Citovat
  • Upravit
308
13.11.04 18:43

Ahoj Lesino,

zaujal mně ten skákací ckoník. Nevíš prosím, kde se dá koupit ? Nebo jak se přesně jmenuje a kdo ho vyrábí?

Děkuji Evula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
22.6.15 14:08

12 měsíců a hračky pro miminka

Ahoj, teď měla dcerka roční narozeniny a dostala hračky určené k jejímu věku od 12 a od 18měsíce a tak mě napadá, jelikož má v bedně ještě spousty chrastítek a takových těch hrkátek pro mimina kdy jste to zacali tridit? :think: jeste planujeme jedno ditko, tak to vyhazovat ani prodavat nechci, ale tak treba schovat do krabice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.6.15 14:17

@lucynka25 Já hračky schovávám postupně s tím, jak o ně syn ztrácí zájem. Když vidím, že už si s nimi delší dobu nehraje, tak schovávám, málo oblíbené hračky jsem dávala na bazar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
22.6.15 14:21

@Hoa Mai hmm asi jo, kdyz ji dam do ruky chrastitko tak parkrat zatrepe a zahodi, a nekdy si celou bednu vysype, prohrabe neco ji na chvilinku zaujme a to je vse tak to uz je asi nezajem, ze? :nevim:
co ma od soboty ty nove hracky, tak ty „stare“ jsou netknute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.6.15 14:35

@lucynka25 Jo, to už bych řekla, že to je nezájem. Děti rády krámují cokoliv, ale když si s tím nějak soustavně nehrají, tak to jde nadobro do skříně. Když syn dostane více nových hraček najednou, tak ty staré nechávám ještě nějakou dobu, třeba dva tři týdny, je jasné, že ty nové jsou vždycky zajímavější, ale můžou ho pak omrzet a vrátí se k těm starým. Nevím, jak je to u vás, ale já už většinou vím, k čemu se vrátí a k čemu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
22.6.15 14:42

@Hoa Mai tak ja jeste pockam chvily a uvidime :-) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat