Hraniční přechod

11
30.9.20 08:20

Hraniční přechod

Dobrý den, prosím nevíte někdo, jak to vypadá na hraničním přechodu Hodonín - Holíč? Jsou tam kontroly? Potřebujeme se s partnerem dostat na Slovensko. :zed:
Nevím, kde jinde se zeptat, děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
30.9.20 08:30
@kr.bez píše:
Dobrý den, prosím nevíte někdo, jak to vypadá na hraničním přechodu Hodonín - Holíč? Jsou tam kontroly? Potřebujeme se s partnerem dostat na Slovensko. :zed:
Nevím, kde jinde se zeptat, děkuji za odpovědi.

Stačí vám negativní test a není problém i s kontrolou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23012
30.9.20 08:32

@kr.bez a co si udelat test nez jet na černo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
30.9.20 08:34

Udelej si test a muzes jet v klidu, nebo jedte pres Rakousko tam kontroly jeste nejsou. My přijeli ze Slovenska v pondělí a žádné kontroly na hranicích nás nestaveli ani tam ani zpatky, je to jenom namatkou, ale jestli to riskovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.9.20 08:43
@Kriss Tina píše:
Udelej si test a muzes jet v klidu, nebo jedte pres Rakousko tam kontroly jeste nejsou. My přijeli ze Slovenska v pondělí a žádné kontroly na hranicích nás nestaveli ani tam ani zpatky, je to jenom namatkou, ale jestli to riskovat :nevim:

Díky, to jsem chtěla vědět. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
30.9.20 08:44

Pokud potřebuješ na Slovensko, tak test negativní.
A pokud to zase až tak neřešíš tak jeď přes Rakousko, tam je cesta v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.9.20 08:45
@lucynka25 píše:
@kr.bez a co si udelat test nez jet na černo?

Nikde v textu jsem nepsala, že chceme jet na černo, jen jsem chtěla vědět, jak to vypadá na hranicích, s testem nemáme problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
30.9.20 08:45

@Kriss Tina tak zpět už je to v pohodě ze Slovenska do Čr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
30.9.20 08:46
@kr.bez píše:
Nikde v textu jsem nepsala, že chceme jet na černo, jen jsem chtěla vědět, jak to vypadá na hranicích, s testem nemáme problém.

Jakože když si neudělá test a chce jet na Slovensko a raději do objedet přes rakušáky, tak je podvodnice a jede na černo? :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
30.9.20 08:48

@Jannys no jasny, ale ani tam se to moc nehroti, my jeli ve čtvrtek, nikdo nas nestavil a v pondělí zpet a hranice opet prazdne, nikde nikdo a zadne z projizdejicich aut nikdo nezastavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
30.9.20 08:51

@Kriss Tina já vím a na druhou stranu je to dobře, že to až tak neberou " vážně ".
Oni hned ze začátku říkali, že budou namátkové kontroly.
Snad to brzo zase pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23012
30.9.20 08:54

@kr.bez promin, me to tak vyznelo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
30.9.20 08:56
@lucynka25 píše:
@kr.bez promin, me to tak vyznelo :nevim:

V pohodě, nic se neděje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
30.9.20 09:28

Kontroly jsou namatkove, tj nekdo se tam muze zjevit kdykoliv. Zkusenosti jinych jsou tedy dost irelevantni, kde nebyli vcera, muzou byt dnes, nebo obracene :nevim: Co sleduji (jsem ve CR/SR skupine na FB), tak tam lidi furt jak pitomci hlasi - dnes na tomhle prechode byli, vcera vecer ne, pred tydnem v poho, ted me zkontrolovali…si vyber :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
30.9.20 09:32
@Jannys píše:
Jakože když si neudělá test a chce jet na Slovensko a raději do objedet přes rakušáky, tak je podvodnice a jede na černo? :mrgreen: :potlesk:

A ne? To je jen obchazeni narizeni…princip je, ze jede z cervene zeme, kde prekroci hranice by nemelo byt relevantni. Nicmene v praxi tezko prokazatelne a kontrolovatelne, takze tohi lidi vyuzivaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí