Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Dobrý den, prosím nevíte někdo, jak to vypadá na hraničním přechodu Hodonín - Holíč? Jsou tam kontroly? Potřebujeme se s partnerem dostat na Slovensko. ![]()
Nevím, kde jinde se zeptat, děkuji za odpovědi.
@kr.bez píše:
Dobrý den, prosím nevíte někdo, jak to vypadá na hraničním přechodu Hodonín - Holíč? Jsou tam kontroly? Potřebujeme se s partnerem dostat na Slovensko.
Nevím, kde jinde se zeptat, děkuji za odpovědi.
Stačí vám negativní test a není problém i s kontrolou.
Udelej si test a muzes jet v klidu, nebo jedte pres Rakousko tam kontroly jeste nejsou. My přijeli ze Slovenska v pondělí a žádné kontroly na hranicích nás nestaveli ani tam ani zpatky, je to jenom namatkou, ale jestli to riskovat ![]()
@Kriss Tina píše:
Udelej si test a muzes jet v klidu, nebo jedte pres Rakousko tam kontroly jeste nejsou. My přijeli ze Slovenska v pondělí a žádné kontroly na hranicích nás nestaveli ani tam ani zpatky, je to jenom namatkou, ale jestli to riskovat
Díky, to jsem chtěla vědět. ![]()
Pokud potřebuješ na Slovensko, tak test negativní.
A pokud to zase až tak neřešíš tak jeď přes Rakousko, tam je cesta v pohodě.
@lucynka25 píše:
@kr.bez a co si udelat test nez jet na černo?
Nikde v textu jsem nepsala, že chceme jet na černo, jen jsem chtěla vědět, jak to vypadá na hranicích, s testem nemáme problém.
@kr.bez píše:
Nikde v textu jsem nepsala, že chceme jet na černo, jen jsem chtěla vědět, jak to vypadá na hranicích, s testem nemáme problém.
Jakože když si neudělá test a chce jet na Slovensko a raději do objedet přes rakušáky, tak je podvodnice a jede na černo?
![]()
@Jannys no jasny, ale ani tam se to moc nehroti, my jeli ve čtvrtek, nikdo nas nestavil a v pondělí zpet a hranice opet prazdne, nikde nikdo a zadne z projizdejicich aut nikdo nezastavil.
@Kriss Tina já vím a na druhou stranu je to dobře, že to až tak neberou " vážně ".
Oni hned ze začátku říkali, že budou namátkové kontroly.
Snad to brzo zase pustí.
@lucynka25 píše:
@kr.bez promin, me to tak vyznelo
V pohodě, nic se neděje. ![]()
Kontroly jsou namatkove, tj nekdo se tam muze zjevit kdykoliv. Zkusenosti jinych jsou tedy dost irelevantni, kde nebyli vcera, muzou byt dnes, nebo obracene
Co sleduji (jsem ve CR/SR skupine na FB), tak tam lidi furt jak pitomci hlasi - dnes na tomhle prechode byli, vcera vecer ne, pred tydnem v poho, ted me zkontrolovali…si vyber ![]()
@Jannys píše:
Jakože když si neudělá test a chce jet na Slovensko a raději do objedet přes rakušáky, tak je podvodnice a jede na černo?![]()
A ne? To je jen obchazeni narizeni…princip je, ze jede z cervene zeme, kde prekroci hranice by nemelo byt relevantni. Nicmene v praxi tezko prokazatelne a kontrolovatelne, takze tohi lidi vyuzivaji