Hravé modelování

jjelena
18.2.15 19:12

Hravé modelování

Ahoj holky, nemáte někdo doma knihu Hravé modelování + DVD? Holky dnes přinesly ze školy lísteček, že stojí 200,– a děsně jí chtějí. Zítra se musí zaplatit. Já tenhle způsob prodeje nesnáším a za mě bych jí nekupovala, ale slíbila jsem jim, že se na ní aspoň zeptám. Nerada kupuju něco, co nevidím a upřímně si myslím, že bude k ničemu. Díky za vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4425
18.2.15 19:29

My jsme ji i dostali domů na ukázku, a nic moc teda. Myslím, že takových návodů bude na netu plno. Nic převratného tam nebylo. Taky nemám ráda, když takto dětem něco cpou :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
18.2.15 19:34

http://radcina-trida.webnode.cz/…-modelovani/

Jak vidím, tak to asi cpou všude. Poslala bych lísteček do školy, že ji chci na ukázku zapůjčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
18.2.15 19:40

@aleesha díky, podpořila si mé rozhodnutí :)

• Citovat
  • Upravit
jjelena
18.2.15 19:41

@1Luca přesně tenhle odkaz jsem našla taky. Jinak nám jí domů nepůjčí, asi ví moc dobře proč :zed:

• Citovat
  • Upravit
5271
18.2.15 19:43

@jjelena dětem bych za ty peníze koupila čtecí knihu a kýbl plastelíny :cert:, která se dá doma za pár šušňů i vyrobit. Jenže školy, tam je masáž a rivalita dětí, tam to půjde na dračku :evil:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
18.2.15 19:51

@1Luca tak přesně tak jsem to holkám vysvětlila. Já tenhle způsob prodeje bytostně nesnáším a zazvonit mi u dveří baráku, vyrazím je v mžiku, ale děti se nechají holt snadno zlákat. Už jen proto bych to nekoupila, ale je těžký jim to vysvětlit. Ještě že starší holka už má rozum a přečetla si ty vaše reakce, sbalila si kapesný (řekla jsem, že pokud jí chtějí, tak jedině z kapesnýho - jsem krkavčí matka?) a zahodila ten lístek :potlesk:. Mladší je smutná, ale chápe to

• Citovat
  • Upravit
5271
18.2.15 20:00

@jjelena ne, nejsi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin