Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My jsme ji i dostali domů na ukázku, a nic moc teda. Myslím, že takových návodů bude na netu plno. Nic převratného tam nebylo. Taky nemám ráda, když takto dětem něco cpou ![]()
http://radcina-trida.webnode.cz/…-modelovani/
Jak vidím, tak to asi cpou všude. Poslala bych lísteček do školy, že ji chci na ukázku zapůjčit.
@1Luca přesně tenhle odkaz jsem našla taky. Jinak nám jí domů nepůjčí, asi ví moc dobře proč ![]()
@jjelena dětem bych za ty peníze koupila čtecí knihu a kýbl plastelíny
, která se dá doma za pár šušňů i vyrobit. Jenže školy, tam je masáž a rivalita dětí, tam to půjde na dračku
.
@1Luca tak přesně tak jsem to holkám vysvětlila. Já tenhle způsob prodeje bytostně nesnáším a zazvonit mi u dveří baráku, vyrazím je v mžiku, ale děti se nechají holt snadno zlákat. Už jen proto bych to nekoupila, ale je těžký jim to vysvětlit. Ještě že starší holka už má rozum a přečetla si ty vaše reakce, sbalila si kapesný (řekla jsem, že pokud jí chtějí, tak jedině z kapesnýho - jsem krkavčí matka?) a zahodila ten lístek
. Mladší je smutná, ale chápe to
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj holky, nemáte někdo doma knihu Hravé modelování + DVD? Holky dnes přinesly ze školy lísteček, že stojí 200,– a děsně jí chtějí. Zítra se musí zaplatit. Já tenhle způsob prodeje nesnáším a za mě bych jí nekupovala, ale slíbila jsem jim, že se na ní aspoň zeptám. Nerada kupuju něco, co nevidím a upřímně si myslím, že bude k ničemu. Díky za vaše názory.