Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
prosím Vás, kdo máte zkušenosti s MŠ Janákova, Bílá, Hanspaulka a Čínská v Pze 6, podělte se o zkušenosti.
děkuju předem za ohlasy
Andy
Jsem myslela, ze se taky neco dozvim a on se nikdo neozval, skoda :0(
Tak to mě bude taky zajímat. Kromě Bílé a Čínské ještě Terronská a Velvarská.
Jinak v Bílé a Čínské jsem byla na Dni otevřených dveří a Čínská na mě udělala o 100% lepší dojem. Jenže Bílou máme zas nejblíž…
@Kaccerka přesně, nakonec jsem tam přihlášku nevypisovala, protože to asi nemá ani cenu.
@Fíková jj asi nema, ale je jedina kam dojdeme pesky a nemusime spolehat na mhd. To ve Velvarske je mist dost, tak to klapne snad tam ;0))) ![]()
@Kaccerka třeba se tam nakonec naše děti potkají ![]()
Jinak já jsem si spletla Janákovu a Čermákovu. Janákova je pro nás už úplně mimo. ![]()
@Fíková treba jo
ale radsi bych ji vodila k nam( ale o tom si muzu nechat asi jen zdat :0))
Ahoj maminy ze šestky, dojmy ze zápisu jsou mizerné
, moc nepočítáme, že by jsme měli úspěch, ale jak se říká, naděje umírá poslední
. Ještě pár nocí do 10tého máme bezesné noci ![]()
@Hruštičička a kam jsi všude dávala přihlášku? Třeba v Bílý jsem stála hodinu frontu, děs
V těch ostatních, Čínské, Terronské a Velvarské to alespoň bylo hned. Já právě vůbec neumím odhadnout, jakou máme šanci. Na radnici se kasali, jak navýšili kapacity a tříletí by se měli dostat. No jsem na to zvědavá, podle těch pořadových čísel odhaduju, že berou tak každé 3.-4. dítě.
Mě ve dvou školkách řekli, že vůbec tříleté děti neberou. Když jsem stála frontu na Arabské, tak tam rodiče povídali, že jsou údajně silné ročníky 2010 a 2011, což jsou předškolní děti, takže ty se berou ze zákona povinně a tím pádem se nedostává na ty tříleťáky. Ale mě přijde, že na Praze 6, je každý ročník silný
. Frontu dlouhou jako řemen jsem stála jen v Arabské, jinak to bylo cca do 15 minut, ještě v čínské bylo čekání tak do půl hoďky.
zítra budeme moudřejší
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.