Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, hledám pro svou 2 letou dcerku mateřskou školku na Kamýku. Máte někdo zkušenost? Akorát ne ty, za 10 tisíc, to by jsme se chodili pak pást ![]()
Díky za info ![]()
@katka8577 : myslis jako třeba na 1 den v týdnů a nebo na cely týden?
Aha, tak to bude problém. Vim o jedné, je na zastávce Novodvorská a tam maji za měsíc 9000 a to je v okolí nejlevnější. Je to tato: www.domaciskolicka.cz
@katka8577 : na tu jsem taky zrovna dneska koukala, taky se mi líbí, ale maji plno, ale u nás to bude aktuální az pristi rok od září. Ale v tom Honziku je ta cena bez obědu a za ten chtějí 65 Kč
.
No a ted jsem zjistila, že ty akční ceny jsou, když tam dáš děcko na celý rok od září
Takže tuhle vzdávám. Ale našla jsem další, Beránek, tam je to za 7 a se vším všudy na celý měsíc/celý den. ![]()
@katka8577 MŠ Beránek doporučuji, náš syn tam chodil než ho vzali do státní a super. Strašně se mu tam líbilo, paní učitelky to s dětmi opravdu umí. Různě s nimi pracovali. Taky pekli nějaké dobrůtky. My byli se školkou spokojeni nad míru ![]()
@gonal Na tu jsem zrovna koukala, školkovný 7000,– se vším všudy, asi nejlevnější tady. Ted ještě sehnat práci, aby na tu školku bylo ![]()
@katka8577 tak přeji hodně štěstí, jak říkám tato školka je bezva a jsou dosti vstřícní
![]()
Tak jsme vybrali školku Honzík, od září nastupujeme
Školkovné 5900,– + 1300,– obědy. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.