Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravim,
rada bych se informovala na tuto skolku. Jak jsou vase deti spokojene a jak vy? Jde mi hlavne o pristup, jejich aktivity, jidelnicek…
Dekuji
@eTeresa Moje dcera tam nechodí, ale co jsem tak zjistila při obcházení dnů otevřených dveří v okolních školkách, paní ředitelka se bere jako trochu „lepší“ - tváří se, že děti by měly být sportovně nadané a podobně, i když vede úplně normální školku. Já tam tudíž nebyla ani na DOD, i když to nemáme extra daleko - když je ředitelka divná, myslím, že problémy mohou být i jinde.
Jinak velmi dobré ohlasy jsem měla na ředitelku Omské, ale tam se mi teda moc nelíbí ta budova (blbý argument, uznávám, ale…). A úplně nej nej to je prý v Jakutské, ale tam nás nevzali - malá je srpnová a mají jen dvě třídy. Je to tam ale krásné, nové, spadá to pod Omskou (ergo dobrá ředitelka) a rodiče ze sousedství si pochvalují. Ale podrobnosti nevím.
Dekuji moc za poznatky… S Omskou to chapu, taky se mi uplne nezamlouva
Na Jakutskou jeste kouknu.
S tou reditelkou mas pravdu, mala ted chodi do sportovni skolky CLovicek a uz nikdy vice, mala je sice spokojena, ale dozvedela jsem se i par veci zevnitr a nic moc, no a reditelka hodne divna a honi si ego, aby byla nej
Takze timto Vladivostockou zavrhuji.
@eTeresa Jo, o Človíčkovi jsem taky slyšela, to je v Hostivaři, že? Kamarádka tam dávala malou ve dvou letech (aspoň myslím, že je to tam), a chodila tam asi týden, než zjistila, že to teda nepůjde.
A kde bydlíte a kdy bude mít Tvoje dítě tři roky? Pokud je letní, tak v té Jakutské nevím. Jinak na desítce jsou ještě super školky Hradešínská a Benešovská (společná ředitelka, jsou to vily), ale taky mají jen dvě třídy, takže šance takové všelijaké.
Jinak určitě nebrat Tolstého, tam ta ředitelka je naprosto hrozná.
Ano, presne tak. Moje tam taky chodi od 2 let, ale prvni rok chodila 2 dopo v tydnu a ted chodi 2-3 dny v tydnu, takze to doklepem jeste tento rok a od zari ji chci dat jinam. Nastesti se furt drzime toho, ze je mala nadsena, tak aspon tak. Ale uprimne, jakmile ma trochu rymu/kasel, s radosti si ji necham doma:)) (muzu nastesti, mam jeste jednu skoro dvouletou)
Ja jsem ze Zabehlic, mam jeste v merku Chmelovou, Mladeznickou a Zvonkovou… Ale uz jsem i zvazovala, ze ji dame do skolky, kde ted uci ucitelka, ktera prave zdrhla z Clovicka, navic je tak trochu nase znama, ale zase je to az na 5, coz je na hlavu denne jezdit 2× tam a zpet.
No, neni to sranda, kdyz clovek chce opravdu to nej pro dite.
Jinak dceri bude ted 3.5, je zarijova.
@eTeresa No tak pokud je zářijová skoro čtyřletá, tak myslím, že si můžeš vybírat, že ji vezmou skoro kamkoli. Na školky na Zahraďáku mám teda ohlasy nic moc, kamarádka, co tam má bydliště, tam asi s malou ani nepůjde k zápisu - ale detaily nevím. Jinak do Prahy 5 bych nešla, kór jestli máš druhé dítě, to je fakt na palici dojíždění. Hlavně držím palec, ať dobře vyberete ![]()
@Slečna Ferka aha
to by me teda zajimalo proc… Ja tady bohuzel nikoho neznam a ani nemam moc lidi kolem sebe s detmi, takze nemam reference.
Ahoj, obnovuju téma, je tu někdo, kdo má zkušenost s MŠ Vladivostocká na Praze 10 u Slavie?
Sháním školku pro mou skoro tříleťačku a tady v té, jako v jediné školce v okolí, mají místo ještě v letošním školním roce. Ředitelka prý není nic moc, ale co učitelky, aktivity s dětmi, chodí tam Vaše děti rády? ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.