Hrazdička - nevím, jakou vybrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2453
5.2.16 00:31
@AnastazieB píše:
@peta81 Já bych řekla, že je to úplně jedno… :nevim:.

No, to mas asi pravdu :mrgreen: ale tak kdyz uz si mam jednu vybrat…
Tak hrazdicka je porad vesmes to same, spis me zajimalo jestli nejake deti vyuzivaji to kopani nohou do toho nebo jestli je pak bavi ten stolcek kdyz uz to maji vlastne okoukane od malinka :nevim: my treba dost jezdime autem, tak ze by mimco bavil ten odendaci panel? Hmmm, no ono je to asi vazne jedno :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
5.2.16 06:15

Pro menší tu druhou (Chicco), pak tu první - až vstane ke stolečku. Jinak měla jsem 2 najednou a využila jsem je obě - střídala jsem je už pro ležící mimčo a tudíž se zabavilo 2× déle. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
5.2.16 07:50

My máme tuto hrazdičky a za nic bych jí nevyměnila. Je tam hodně hraček, můžeš je různě přemisťovat a nebo tam dát své hračky. Dceru zabaví za den cca na 3 hodiny
 http://pro-nejmensi.heureka.cz/…dle-obrazku/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3521
5.2.16 08:05

Taky myslím, že to je celkem jedno, ale já osobně mám moc ráda hračky Fisher Price a dávám jim přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
5.2.16 10:11

No, já bych koukla, co mají kde na bazaru. Tyhle dětské blbinky jsou extrémně předražené a mimino to stejně nestihne zničit. Naše děti hrazdičku nemuseli ani jeden. Kolotoč jo, ale hrazdička nám úplně stačila obyč od kamarádky.
Ale taky mám jinak radši věci od fisher price

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
5.2.16 10:39

@Levandule121 tak dve doma nechci, uz takhle to bude další kram, co bude prekazet, tak proto chci něco co aspoň ditko vyuzije :lol: ale dik za zkusenost ;)
@elinka90 tak to by byl masakr. o ty trcici nohy by se dvouletak prerazil a pak by i s hrazdičkou padal na prcka, uz to zive vidim :mrgreen: potrebuji hooodne stabilni a trosku nedobytnou.
@Sufik prave jsem psala vyse, ze ji prave nehodlam kupovat, kamoska ma dve, tak si mam vybrat kterou. taky na tyhle obludne velke a ještě blikaci a hucici hracky moc nejsem, ale když je ta moznost, proc nezkusit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.4.22 12:26

Máte nějaký tip na dřevěnou hrazdičku s korálky? :think:

// 24.4. nakonec jsem si vybrala tuto dřevěnou hrazdičku První odkaz na Google, jednoduché :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
17.5.22 12:00

Vybrala jsem tuhle hrazdičku . Hrazdička je moc krásná, vzala jsem teda i podložku ve tvaru listu ve stejné barvě jako hrazdičku a dcera je nadšená. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí