Rok a půl - co k Vánocům za hračku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2858
10.10.11 21:48

Rok a půl-co k vánocům za hra

Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat, co by udělalo největší radost klukovi rok a pul k vánocum??? Chtěla bych něco hracího, blikajícího či tak…:D Hraček má mraky,ale né všechny ho zajímaj…Přemýšlela jsem i o tom nabíjecím autě,ale kamarádka mi ho pomalu a jistě vyvrací, že nikam extra nedojede, ze nevyjede ani snížený obrubníček a tak…Poraďte někdo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
215
10.10.11 21:56

Hezký večer, řeším stejný problém. Asi pořídíme míč od fisher price, kterej by měl hrát a něco vykládat a taky jsem si říkala že i vláček s kolejničkama dřevěný. Ale ráda si přečtu i jiné typy na dárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.10.11 22:03

tak synovec 4 roky má dobíjecí čtyřkolku a řádí na ní jako divoch.
já budu pořizovat nářadí - mluvící akušrobovák a tak.
dále koloodrážedlo, dětský příbor,modelínu a pastelky.
dřevěný vláček a rozebírací auto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.10.11 22:04

ahoj, to jde o to, co ho zajima, co už má a tak… u nás vede z hrajících věcí piánko (má i takový ty otvírací okýnka a jiný hejblata), máme ho už přes rok a je denně v provozu, dřevěný vláčky jsou u kluků obecně taky dost oblíbený, ale u dcery se s nadšením vůbec nesetkaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
10.10.11 22:04

tak malýmu bude rok a půl v březnu, ale k narozkám dostal v srpnu toho pejska od FP a ten se mu líbí pořád, vždycky si ho pustí a trsá, už ví kde co zmáčknout, aby hrála písnička :palec:
a k vánocům budeme kupovat odrážedlo motorku na ven, pak dostane Lego Duplo, nějaký dětský knížky a oblečení… jiný hračky kupovat nebudeme, protože třeba auta od Brudera, těch tu máme mraky po starším synovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
10.10.11 22:07

Já chci pořizovat nářadíčko,tabulku na kreslení křídami a asi prstové barvy,vláček už mám a jezdí jako drak.Malý měl 1.10. 18m a na vánoce bude mít 21.Je krásná hračka od FP vláček-mašinka s jedním vagónkem.

http://www.bejbyboom.cz/…nim_5685.htm

Viděla jsem ho v Globusu v létě za 300,ale dá se určitě někde sehnat ne za tak velkou pálku jak je v odkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
10.10.11 22:13

No my máme také toho mluvícího pejska, ten je super,pak všelijaké hrací mobily a tak, volant a tak…vláčky máme také,ale ty ho nějak neberou :D Ale nějaké to hrací nářadí by nemuselo býti marné :) Myslela jsem i třeba nějaké velké hrací auto, neznáte nějaké fakt osvědčené?

MarieOndatra: A prosím, kolik taková čtyřkolka stojí? Já sem právě myslela, jen autíčko,aby šel připoutat a byl trochu krytý ze všech stran :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
10.10.11 22:15

A k těm knížkám: Synovi nemůžu ani knížku ukázat…hned jí rozcupuje a rozmočí :DDD Jak jste dětičkám vysvětlili na co je knížka ?? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.10.11 22:18

klovasa - no kolum 4 tisíc pro tak malé děcko určitě bude auto lepší. kamarádka ho měla a děti jezdily na zahradě i po lesní cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
10.10.11 22:21

Tak to je asi nějaká dobrá, když jezdí i po zahradě:) Kamarádka měla nějakej jakoby trakturek a porad na nej nadavala a ted mi to auticko vyvraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.10.11 22:24
Klovasa píše:
A k těm knížkám: Synovi nemůžu ani knížku ukázat…hned jí rozcupuje a rozmočí :DDD Jak jste dětičkám vysvětlili na co je knížka ?? :mrgreen: :mrgreen:

asi je to o povaze, u nás knížky vedou už od těch plastových co měla v několika měsících… a i ty má ráda teď ve 2 letech… co vybrat nějakou pevnou nebo omyvatelnou nebo tak a povídat si s ním a ukazovat co tam je a tak? ale třeba na knížky ještě potřebuje dospět… a možná taky jestli vidí číst vás? my dost čteme a když byla malá tak jsme si třeba zalezli do postele a každý si četl svoji knížku (malá si prohlížela ty svoje leporela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.10.11 22:28

no mě s knížkou jetě neviděl páč okamžitě po mě leze a chce nejen koukat se mnou, ale to se nedá. takže u nás jedou letáky a noviny, ty spolu prohlídneme a pak si listuje sám, nakonec je rozrhá :) ale tak se chovat k nížkámdobře nenaučí já vím, ale on je ttaaaak hodný když ty letáky má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
10.10.11 22:28

Ruzné látkové a gumové máme doma…snažím se mu tam ukazovat třeba zvířatko, pejskej dělá haf haf…ale vydří dve zvířatka a uz mi to bere a utíka pryc a vzapětí spe do pusy :D To se mi hrozně líbí, vlézt si do postele a číst si,ale malej je hodně divokej a vůbec nechce…zavrtám ho pod peřinu a během pěti seknud uz je na brise a leze pryč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
10.10.11 22:32
marieondatra píše:
no mě s knížkou jetě neviděl páč okamžitě po mě leze a chce nejen koukat se mnou, ale to se nedá. takže u nás jedou letáky a noviny, ty spolu prohlídneme a pak si listuje sám, nakonec je rozrhá :) ale tak se chovat k nížkámdobře nenaučí já vím, ale on je ttaaaak hodný když ty letáky má.

náhodou letáky jsou super :) taky je trhala a teď se ke knížkám už chová pěkně, takže neboj
s těmi knížkami my měli „vyhodu“ že byla motoricky pomalejší a lezla hodně pozdě, takže po nás nelezla a nechala nás si číst a prohlížela si svoje (teď už si s ní taky moc nestíhám číst svoji knížku :) ani si nenechá číst pohádky, frčí ukazování obrázků v leporelech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.10.11 22:44

http://www.alza.cz/…-d250532.htm?…
http://www.alza.cz/…-d250049.htm?…
http://www.pompo.cz/…y-vlacek.htm
něco takového ale nyní ho hračky vubec nezajímají jen šuplata, všude vyleze,kuchy, oblečení vyhazuje ze šuplat a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí