Rok a půl - co k Vánocům za hračku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7142
10.10.11 22:44
zimovka píše:
Hezký večer, řeším stejný problém. Asi pořídíme míč od fisher price, kterej by měl hrát a něco vykládat a taky jsem si říkala že i vláček s kolejničkama dřevěný. Ale ráda si přečtu i jiné typy na dárky

ahojky ten míček a od fischera sem Míšovi kupovala je to tak 3 měsíce, nu a jedinýho koho okouzlil sem byla já :mrgreen: Malýho vubec nebere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.10.11 22:46

aaaja - tak to jsi mě uklidnila, protože na knížky zatím vubec není jen chce dokola listovat ale nějaký ukazování ani náhodou. nejraději má o ztraceném káčátku je tam tlačítko které dělá káč káč káč tak když mu řeknu kde je káč káč jde a zmáčkne to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
10.10.11 22:46
Klovasa píše:
A k těm knížkám: Synovi nemůžu ani knížku ukázat…hned jí rozcupuje a rozmočí :DDD Jak jste dětičkám vysvětlili na co je knížka ?? :mrgreen: :mrgreen:

tak náš si chvíli prohlíží se mnou, pak mi jí vezme a okusuje :mrgreen: asi to chce čas a hooodně trpělivosti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
10.10.11 22:47
Klovasa píše:
Ruzné látkové a gumové máme doma…snažím se mu tam ukazovat třeba zvířatko, pejskej dělá haf haf…ale vydří dve zvířatka a uz mi to bere a utíka pryc a vzapětí spe do pusy :D To se mi hrozně líbí, vlézt si do postele a číst si,ale malej je hodně divokej a vůbec nechce…zavrtám ho pod peřinu a během pěti seknud uz je na brise a leze pryč :D

Jo, tak tahle přesně, to je u nás, taky ho knížky moc neberou, spíš se je snaží baštit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
10.10.11 23:26
Klovasa píše:
No my máme také toho mluvícího pejska, ten je super,pak všelijaké hrací mobily a tak, volant a tak…vláčky máme také,ale ty ho nějak neberou :D Ale nějaké to hrací nářadí by nemuselo býti marné :) Myslela jsem i třeba nějaké velké hrací auto, neznáte nějaké fakt osvědčené?

Malý bude mít v listop. 1,5 roku a zaujalo mě tohle autohttp://bukanyr.eu/1217-mluvici-a-pohybujici-se-chuck-hasbro-tonka.html . Už ho máme doma, tak uvidíme jaký bude mít úspěch na vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
10.10.11 23:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
10.10.11 23:43

Ahoj,
já malému koupila k narozkám tohle auto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a spokojenost veliká. Je nízký, takže na něm může jezdit i menší dítě, na volantu jsou různé zvuky - klakson , střílení z kulometu, houkačka - tři druhy (sanitka, policie a hasiči) a myslím, že 5 melodií - písničky (lambáda, káčátko,…) - je to teda docela kravál..ale malej je na něm denně. Auto vypadá pěkně (máme to červené), je stabilní - malej z něj nepadá (v roce už chodíme), má velký „rejd“ a kola z měkčeného plastu, takže z nich není takový kravál jak z náklaďáku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
10.10.11 23:46

My máme hrací knížku, která dělá zvuk traktoru, lodi, hasičů atd., koupila jsem to letos v Lidlu :-) Pak máme hracího včelího medvídka a plastové piánko a náš 20-ti měsíční syn si s tím dost vyhraje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.11 10:38

Dítě vidí hračku v jiných věcech, než dospělý.

Můj Vojta je letňáček, takže na první Vánoce měl půl roku. Vymýšlela jsem neuvěřitelné blbosti, co všechno by měl dostat, aby se duševně vyvíjel, poznával barvy a tvary, na první narozeniny a další Vánoce to bylo podobně, o dárcích od rodiny ani nemluvě… všechny tyhle nesmysly skončily ve skříni a Vojta si ze všeho nejraději hraje: s košem na kramlíky (vysypat, posbírat, vysypat), se sadou barevných misek, s magnety na ledničce, s mojí cestovní kosmetickou taškou (vysypat, poztrácet). Jediná opravdová hračka, ke které se vrací, je magnetická psací deska, díky tomu dneska maluje jako podstatně starší dítě :-))))
Takže zapomeňte na blikající a mluvící předražené hračky, sledujte, co vám doma nejčastěji sebere a zašantročí, a kupte mu něco úplně obyčejného, co je v podobném sytlu. I pět plastových misek každá jiné barvy jsou geniální hračka, dají se skládat, zasouvat jedna do druhé, dají se vzít do vany - a hlavně - jedna stála sedm korun :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
11.10.11 10:50
Kateřina Říhová píše:
Můj Vojta je letňáček, takže na první Vánoce měl půl roku. Vymýšlela jsem neuvěřitelné blbosti, co všechno by měl dostat, aby se duševně vyvíjel, poznával barvy a tvary, na první narozeniny a další Vánoce to bylo podobně, o dárcích od rodiny ani nemluvě… všechny tyhle nesmysly skončily ve skříni a Vojta si ze všeho nejraději hraje: s košem na kramlíky (vysypat, posbírat, vysypat), se sadou barevných misek, s magnety na ledničce, s mojí cestovní kosmetickou taškou (vysypat, poztrácet). Jediná opravdová hračka, ke které se vrací, je magnetická psací deska, díky tomu dneska maluje jako podstatně starší dítě :-))))
Takže zapomeňte na blikající a mluvící předražené hračky, sledujte, co vám doma nejčastěji sebere a zašantročí, a kupte mu něco úplně obyčejného, co je v podobném sytlu. I pět plastových misek každá jiné barvy jsou geniální hračka, dají se skládat, zasouvat jedna do druhé, dají se vzít do vany - a hlavně - jedna stála sedm korun :-)))

Zaujala jsi mě tou magneticou psací deskou - můžeš mi prosím dáz odkaz kde ji sehnat (nebo obrázek jak to má vypadat)? Moc děkuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
11.10.11 11:19

Kateřina: ano, to máš pravdu…i u nás to tak je,ale přece jenom tímto netráví celý den a hraje si s hračkami…a právě s těmito zvukovými :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.10.11 14:30

Máme vybrano tohle

http://www.babyshopdino.cz/…117/d-72984/
pak

http://www.sabihracky.cz/…pro-nejmensi

Hrozně se mě libí HASBRO PlaySkool - SLŮNĚ - VZDUCHOVÁ FONTÁNA

http://www.mall.cz/…hova-fontana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
11.10.11 23:32

Tak jsem koukala na to třesoucí se autíčko v globusu a nevypadá špatně :) Ještě sem objevila jakýsi vysavač, co když se jako vysává,tak povídá :) ale děkuji všem za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2865
12.10.11 19:34
Uplně souhlasím máme doma plno drahých blikajících hraček a k ničemu u nás vedou obyč barevné plastové kelímky IKEA za 30KČ celý den je skládáme a boříme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pořád dokola
Kateřina Říhová píše:
Takže zapomeňte na blikající a mluvící předražené hračky, sledujte, co vám doma nejčastěji sebere a zašantročí, a kupte mu něco úplně obyčejného, co je v podobném sytlu. I pět plastových misek každá jiné barvy jsou geniální hračka, dají se skládat, zasouvat jedna do druhé, dají se vzít do vany - a hlavně - jedna stála sedm korun :-)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
12.10.11 20:51

Tak tu knížku z lídlu, co vydává ty zvuky traktoru a tak,to už asi nesezenu co :(? To by se mu urcite libilo,pac jak slysi nekde traktor nebo velké auto…udělá héé a zvedá prstík nahoru a čeká,kde je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí