Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer, nemáte někdo zkušenosti se sadou nádobí na indukci, konkrétně značkou Renberg nebo Banquet nebo eshopem kuchyne-jidelna.cz ??? Díky ![]()
Od Banquet mám sice jen pánve, ale kvalita odpovídá ceně. Znovu bych si je nekoupila
Jinak mám zatím směsku hrnců - většinu smalt, ale nejvíc jsem spokojená s kameninovym hrcem od Lagostina a od Tefalu.
Za sebe doporučuji tescomu. Měla jsem i levnější ale cca po dvou letech se začaly odlepovat spodky a byly jakoby spálené
Tescoma je sice drahá záležitost, ale vyplatí se
Taky mam od Banquet panev, souhlasim, ze kvalita odpovida cene. Vydrzela nam v dobrym stavu tak mesic, pak se zacala napejkat od stredu, drzatko se virgluje, coz neni uplne dobry pri manipulaci s horkym olejem. No brzo poleti, koupili jsme ji ve sleve za asi 200, tak tolik nelituju ![]()
Banquet bych neriskovala, skoda penez
(mela jsem neindukcni a nic moc)
indukcni mame tescoma, tam je kvalita jasna. ale jsem velice mile prekvapena hrnci ikea 365, nektere mame 7 let a jsou furt ok
Já mám také od ikea 365 a jsem spokojená, sestra je má už 8 rok a pořád dobrý, já zatím druhý, mám celou tu sadu.
@Aiky Vím, že se na to neptáš, ale jak moje mamka, tak já dlouho kupujeme hrnce Kolimax. JE to český výrobek. Sice dražší, ale jestli chceš celou sadu, tak to bude srovnatelné s jinými. Já hledala hlavně celokovové, aby šli i do trouby.
Hrnce tescoma, ikea a panvice i s pokličkama ikea.
Cena hezká, nádobí jsem moc spokojena, nedam na ikeu dopustit.
Takže Banquet ne…:) je mi jasné že osvědčené značky jako tescoma, tefal,… by byly lepší, ale ty peníze…:-/
Já mám sadu tescoma za necelé 2tisíce http://www.heureka.cz/?… kupovala jsem tedy před pěti lety v tescu v nějaké akci
Obnovuji diskuzi a chci se zeptat - mám hrnce od Tescomy, ale asi 3 roky jsem s nimi vařila na plynu. Teď jsme pořídili indukci a hrnce se mi ode dna dost připalují… může to být tím, že dno hrnců je nějak narušené od plynu? Koupila bych si nové hrnce, aspoň ty větší, ale bojím se že se to bude připalovat…máte zkušenost? Díky