Hrnce Tefal INGENIO 4 smalt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hrnce Tefal INGENIO 4 smalt
ahoj
vybiram si darek k Vanocum a potrebuji hrnce,ty co mam doma jsou kazdy pes jina ves a zaujalo me toto
http://www.hshop.cz/…lt-17-ks.htm
Mate nektera?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tefal ingenio jsme dostali jako svatební dar a já si ho nemůžu vynachválit. Největší yvchytávka je, že se všecny hrnce/pánve dají používat i v troubě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, Novire, taky mi moc vyhovuji - teflonovy povrch, trouba, zavirani temi plasty do lednice a tak, ale rada bych tak 2 - 3 hrnce k tomu a rozhodne vic poklicek, ty dve mi proste nestaci… dost k nicemu mi prijdou ta struhadla, ja je jeste nepouzila.
Bohuzel dokoupit jednotlive komponenty se nedaji, pouze zase mensi sady, ale vzdy s uchytkou, ktera sama o sobe zase stoji dalsi 400 stovky. Takze nejvic mi vadi, ze si nemuzu koupit reba samostatnou poklici nebo hrne a poklici bez uchytu.
Takze shrnuti - pro me nejsou uplne dokonale, ale v pomeru cena: vykon jsou asi dobry kup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no ja prave chci tu sadu kde je 17dilu a libi se mi ze se uchytky daji oddelat.
aha ani mi nedoslo ze to ma jen dve poklice,tak to je celkme malo.
ale nasla jsem ze se daji dokoupit vika na uchovavani jidla v lednici.
http://www.tefal.cz/…v%C3%ADk.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z tech 17ti dilu je prave asi dohromady 3 struhadla + 4 poklice plastove do lednice + nastavec na ty struhadla cili cca 8 veci, ktere jsou mi vcelku k nicemu (nevim presne cislo, protoze se mi to nechce jit pocitat), mame taky tuto sadu. Uvitala bych vice hrncu a poklic a mene veci kolem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ingenio je super, máme ho asi 5 let, možná 6?? A pořád je to moje nej nádobí. Tehdy tahle velká sada nebyla, byla sada 2 hrnce, 2 pánve, jedna pánev wok, k tomu jedna univerzální poklice a 1 víčko do lednice, 2 úchytky - tu mám. Pak byla druhá - jen 1 hrnec, jedna pánev a wok, myslím, bez poklice, jedna rukojeť.
Podle mě dvě poklice stačí, já mám tu jednu, a když na to přijde, tak na hrnec můžu vždycky dát poklici z nerez sady - je torchu větší, ale díky tvarování hrnců pára nestéká na sporák, ale dovnitř.
Navíc teda si myslím, že ta cena je úžasná, dkyž si vezmu, že za 2500 jsme my kdysi koupili tu naši - pravda, byla to novinka, ale i tak, prostě nevím, co řešíš.
Jestli se ti líbí, tak neváhej, určitě se vyplatí, vařím v tom téměř denně. Sice teda je fakt, že mám na woku dva škrábance, ale to je moje blbost, jednou jsem tam rýpla vidličkou (dost ostrou) ve snaze napíchnout maso, zda je už měkké, podruhé mi tam syn, tehdy 10timěšíční, hodil tu rukojeť kovem napřed. A i tak to škrábnutí není tragídie a jídlo se nepřipéká, teflon se neodlupuje, jak se tomu někdy stává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
diky Pomlenko neco takoveho jsem chtela slyset..A myjes to v mycce?
Novire tak to je super ze se daji strcit i do trouby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si Ingenio poridila do nove kuchyne s indukci, pac mi stare Tescoma hrnce nefungovaly ![]()
A jsou bezva - mam teda nerezove. Jak tu nekdo psal, vyborne se skladuji (stohuji), udrzuji a daji se pouzit v troube.
- Citovat
- Upravit