Autovysavač - jakou značku, jaký typ?

7277
5.12.09 00:44

AUTOVYSAVAČ

Chtěla bych manželovi koupit k vánocům vysavač do auto, ale nějak se v nich neorientuji. U nás v obchodě mi ukázali jen jeden a to ETU, přímo tento.
http://www.eva.cz/…00-dust-pro/
Poradíte???? Jakou značku, jaký typ????? Jaké s autovysavači máte zkušenosti???? Cenově tak do 1000,–.
Díky, nějak furt nemůžu vybrat, protože tomu nerozumím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1342
5.12.09 06:26

Ahoj, nevim jak ostatni, ale ja ho mela a tedy vyhozene penize, vubec neluxoval…ale ozna zalezi na znacce, ten muj byl tedy k nicemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
5.12.09 09:03

Ahoj, mame presne tenhle a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
5.12.09 15:52

ahoj-myslíš jako že máte přesně tu Etu, co je v odkazu u dotazu? Mě to totiž taky zajímá, já zase pro změnu ováním Ježíška-manžela, aby mi ho naježil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
5.12.09 19:35
Brusek píše:
ahoj-myslíš jako že máte přesně tu Etu, co je v odkazu u dotazu? Mě to totiž taky zajímá, já zase pro změnu ováním Ježíška-manžela, aby mi ho naježil :wink:

jo presne ten co je v odkazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
izakCZ
6.5.12 00:35

Eta ?

No eta nerika vykon, ale prikon a ten je mi vite kde.

Takze asi black & decker … ty vykon rikaji, vsechny tipy co vyrabeji maji stejny vykon ve W ale nektere uvadeji, ze zvladnou vic l/min … coz je sice divne, ale tak nez dat na reci prodejcu, radeji jsem se podival na jejich stranky.

Eta je obecne shit, kdyz jsem si kupoval normalni vysavac, sahl jsem po elektroluxu ;-)) … je to 1. vysavac v mem zivote, ktery ma k necemu regulaci ;-)) … vsechny predchozi a ze jsem mel i vysavac za 8.000 jsem mel vzdy a pouze na max, kdyz dam max na elektroluxu, tak mi zveda koberec, takze tam pouziji vsechny stupne … saje a moc nehluci, na to ze ma ~ 450W skutecny saci vykon, pritom dobre vysavace maji tak 300w … a smejdy sotva 80w ;-)
Jo a ty do auta od B&D maji 14W … takze na velke vysavani to neni, asi se zadny kvalitni nedela a i u bezninek to stoji za H* … jo ta eta je jeste horsi nez B&W … takze je to super, asi jako parky bez masa v kauflandu, co je jen draze prodany odpad, chemikalie a voda.

Takze bud zajet nekde, kde maji top vysavac, nebo natahnout kabel, ci zajet do podzemniho parkoviste, tam zasuvky byvaji a nebo kufrikovou elektrocentralu kippor + elektrolux ci neco podobne kvalitniho.

• Citovat
  • Upravit
Šamoťák
12.10.13 23:59

Vysavač

Kup si turboelektrobrko - fakt dobrý, mám ho taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9943
25.3.14 14:18

Prosím-tady ty příspěvky už jsou staré, možná jen ějaký nový typ autovysavače?? Vím, že to co se týče výkonu nebude nic světoborného, ale vozím denně děti do a ze školky a zpáteční cestu chtějí vždycky svačit, takže je tam denně čurbes a doma to mám složité tahat normální velký vysavač z vrchu apod…to se mi fakt nechce tak často. Takže bych si ráda pořídila něco příručního, čím přeletím nějaké ty drobky po děckách-díky za tipy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.11.16 02:22

Zkusim jestli nekdo napise nejakou novejsi zkusenost. pouzivate autovysavac? vystaci vam to? neocekavam zadne velke zazraky, jen manzel sili, ze po dvou detech jsou v aute neustale drobky :lol: tak me napadlo, ze by si to mohl vzdycky jen tak prejet a velkym vysavacem jednou za cas.
Pripadne nejaky konkretni typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
25.11.16 08:53

@peta81 Já se podělím. Měl jsem autovysavač, jak se buď nabije a jede na akumulátor, nebo se dá dát do autozásuvky na 12V. Byl to Karcher, tedy jedna z nej značek na technické vysavače, tlakové myčky apod.
Jenže logicky jak na aku tak na 12V to nemá dostatečný výkon. Z toho nejhoršího to interiér vyluxovalo, ale kterýkoliv vysloužilý domácí vysavač s normálním výkonem kolem 1000W to hravě strčí do kapsy. Takže nesrovnatelně lépe se auto uklidí v garáži vysavačem, kterej je vyřazenej z domácnosti.
Pokud máte možnost někde s autem zajet poblíž zásuvky, pak vřele na tento účel doporučuji technický vysavač, co za asi 1290,– prodávají občas v Lidlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí