Vysavač - robot

4181
1.12.09 11:51

Vysavac-robot

Kdo ma tyto vysavace-roboty, muze prosim napsat, jak to funguje? Nejak si to neumim predstavit (to jako uklizi fakt samo? 8-o ) jak to vi,kam to ma zajet? :lol: Vzdyt prece rohy a mista za nabytkem (nemyslim za skrini, tak mimo zas nejsem :wink: ale treba pruh za psacim stolkem apod stejne zustanou neuklizena …Kdyby za me neco uklizelo podlahy, byla bych stastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9645
1.12.09 12:05

AHoj,
já ho sama nemám, ale moje teta ho má na uklid ordinace. Večer ho zapne a pustí na zem a on jezdí a vždycky jak na něco jakoby narazí (zeď nebo tak) tak se zase otočí no…a pak sám vypne . Má to nastavené na nějaký čas a on jezdí a jezdí a žere a žere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
1.12.09 12:36

Ahoj tak já ho mam. Mam jen obyč za 5tisíc. Máme doma jen parkety a dlažbu tak to stačí. Dá se naprogramovat kdy má uklízet, ale já ho pouštím sama dle potřeby. Myju nádobí a on zatím vysává. Jsem moc spokojená.
Jestli se chceš na něco zeptat tak napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.3.10 13:58

robotický vysavač

Ahoj, taky se rozmýšlím, našla jsem ale úžasnou stránku o robotických vysavačích - skoro zázrak, nic se tam neprodává jsou tam jen testy, recenze a diskuze snad všech modelů na trhu - nikdy bych nevěřila, že je jich tolik! je to http://www.robotforum.cz/ Myslím, že si ale vyberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
15.3.10 15:36

Mnažel ho taky chce kupovat, mě to přijde jako blbost, tak budu vděčná za vaše připomínky :-D

• Citovat
  • Upravit
468
19.3.14 17:10

My jsme měli ecovacs a po půlroce užívání, kdy byl tři měsíce na reklamacích jsme si oddychli, když nám vrátili peníze a koupili jsme si klasickou etu do ruky za 4 tisíce, za mě robotický vysavač už nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí