Hrníčky na učení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
226
7.4.09 13:44

Hrníčky na učení

Ahoj lidičky. Prosím o radu ohledně nákupu hrníčku na učení. Mému synovi je půl roku a chtěla bych koupit nějaký hrníček na učení, ale nevím jaký. Mám lahvičku od Aventu na UM a jsem s ní naprosto spokojená.Tak jsem chtěla koupit taky Avent, ale teď tu čtu že tečou. Je to pravda?
A mužu koupit nějakou větší lahvičku. Docela dost pije. Ale nevím zda to udrží. Dávala bych tam míň vody.Je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
7.4.09 19:20

My jsme Avent měly a byla jsem spokojená. Chvíli jim trvalo než se naučily pít, protože nikdy neměly flašku.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
7.4.09 19:30

Ahoj,tady jsou nejake tipy
https://www.emimino.cz/modules.php?…
kdyz pohledas bude tu o tom diskuzi mozna jeste vice,my mame od Gerber a jsem spokojena,oni maji vsechny tu membranu skoro stejnou,pak jsou rozdily v tom pitku a to uz budes muset vyzkouset co se prckovi bude libit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
8.4.09 00:10

Máme AVENT koupený dřív, než jsem se dočetla, že tečou. Malej z něj pije asi přes měsíc a zatím neteče, tak čekám kdy začne… Ze začátku to měl spíš jako hračku na kousání, tak jsem mu ho vždycky nechala, ať si s tím hraje a během dvou dnů sám pochopil, že když potáhne, tak z toho něco teče… :D. Dívala jsem se na ty hrnky Nuby, možná na ten přechod jsou lepší, vypadá to jako takový mezistupeň mezi dudlíkem a tou hubičkou, ale nemáme vyzkoušeno, tak nevím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
8.4.09 00:24

střídavě Avent, střídavě MAM z drogerie DM.
Jednu chvíli pouze MAM.
Ale první nasosnutí se nám podařilo z té „cvičné“ :,-(y od Aventu, co je tam bílá hubička měkká, a zelená tvrdá.
Ovšem ta bílá měkká malé vůbec nevyhovovala, protože se tím kuckala. Až když jsme dali tu zelenou, najednou pila.
Ale trvalo jí to teda příšerně dlouho, nějak jako nevěděla jak to z toho sát nebo co… Dlouho nepomáhalo ani že jsme vyndali tu „silikonovou placku“ co brání vylití, protože to jí zas chrstlo do pusy a zase byl konec zkoušení…

Kámošky holčina to uměla zase hned. Říkám: šťastný, komu dítě z hrnečku nasaje. 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
8.4.09 00:25

Jinak nám ze všeho co jsme měli nejméně tekl ten Avent.
Nám teče i „nepropustná“ termoska, když jedem v autě.
asi máme blbý vibrace nebo co.
Jediný, co nám neteče, je PET flaška s minerálkou. to jako zašroubuju a můžu s ní tančit sambu. A autě.
Jinak všechna ostatní picí udělátky mi vždy tekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
8.4.09 00:48

Ahoj, doporucuju NUK. Sice kape, kdyz s nim ditko trese vzhuru nohama, ale diky tomu se nauci pit, ze mu neco kapne samo do pusinky..... me vyhovuje, ze s nim mimino nehlta vzduch a nefouka si vodu do nosu jako u Aventu… K „dudliku“ se prodava hrnek s ousky nebo i vetsi lahvicka.....
Taky se NUK lip vymyva i v hubicce, u Aventu to jde hodne ztuha pomoci vatove tycinky…

http://img.mimibazar.cz/…21511932.jpg /> Je to ten svetle modry, misto dudliku je savicka (na obrazku vlevo dole) - obrazek je pujceny od pani MMB - baluni. Ja svuj nemam nafoceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
8.4.09 11:05

Mám Avent, už 4 roky starý a používaný, netekl nikdy.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
8.4.09 11:10

Ahoj, tak já zase doporučuju Nuby. Náš malej neumí vůbec pít z lahve, tak jsem musela zkoušet různé hrnky, až jsem narazila právě na Nuby. Celý vršek je měkký, gumový. Tobík si s tím dlouho hrál a po pár dnech pochopil. Neteče. Mokro teda máme stále neb dítko pro zábavu tahá a z pusy nechá volně vytékat na koberec, ale to je zas jiná kapitola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
8.4.09 11:43

Ahoj, synovi je rok a od pul roku pouzivame prevazne tento, nedame na nej ani jeden dopustit :)
 http://img.mimishop.cz/…a1016861.jpg

Mame doma jak hrnecky na uceni od MAM, tak od Aventu, ale tenhle u nas vede :) Maly ho ma nejradsi. Ten od MAM nam tece a z Aventu se mu spatne taha, jak ma tvrde pitko. A taky mame radi Krtecka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
8.4.09 12:00

My máme avent, prošli jsme si dudákama a teď v sobotu prvně pil i z pítka. Dudák ale vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.4.09 20:58
pitrisek píše:
Jinak nám ze všeho co jsme měli nejméně tekl ten Avent.
Nám teče i „nepropustná“ termoska, když jedem v autě.
asi máme blbý vibrace nebo co.
Jediný, co nám neteče, je PET flaška s minerálkou. to jako zašroubuju a můžu s ní tančit sambu. A autě.
Jinak všechna ostatní picí udělátky mi vždy tekla.

tak si tad procitam diskuze s ted jsem se pobavila :-))
Diky za vyloudeni usmevu na me tvari a sambe zdar ! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.4.09 21:07

Nám nakonec teklo každý hrneček. MAM, Avent, Babylove, prostě všechno. Nejdýl vydržel hrníček s brčkem Babylove z DM drogerie. Pak jsme přešli na PETky s uzávěrem z vody Rajec. Teď ty podobé uzávěry dělají i u jiných vod, takže čas od času koupím PETku s tímto uzávěrem, vodu vypiju já a pak do ní dávám Anežce to, co pije ona. Po několika použití (mezi každými samozřejmě lahev i uzávěr oplachuji) vyhodím a koupím nový. Vyjde nám to mnohem levněji než Avent a podobné hrníčky a každou chvilku má nový, takže snad čistý. Navíc je to s víčkem, takže se to neušpiní a víčko se neztrácí (pokud ho někdo jako moje mamka, která vždycky zapomene, že se víčko nešroubuje, ale jen odklopí, neutrhne :) ) Anežka je spokojená, že to teče do pusinky a že si to umí otevřít sama, a já jsem spokojená, že to neteče všude kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
9.4.09 21:48

Díky za odpovědi. Mám ještě jednu otázku. Mohu koupit 6 měsíčnímu synovi ten větší hrníček od Aventu? Tuším že má objem 260 ml a dát tam místo zelenýho pítka ty bílé nebo je tam můžu nechat? Unese to?Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí