Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky,opet potrebuju radu,porad nasi Ninulu kojim a tak jsem se rozhodla ji naucit pit primo z pitka,za tyden to zvladla sama i hrnecek si pekne drzi,ale problem je v tom,ze pri piti vyteka cajik tim malickym otvurkem naproti pitku a male to tece pri zaklonu rovnou do nosiku,jinak to pri otoceni hrnecku netece jen pri tom piti,koupila jsem nove pitko,ale zadna zmena,mame s tim nekdo zkusenosti popr,poradit nejaky netekouci hrnecek,diky za odpovedi.
Já měla od Aventu několik hrnků a když mi to protékalo, tak jsem koupila novou tu hubičku, jde o to, že to silikonové kolečko (nebo z čeho to je) špatně přiléhá a pak to teče.
Pokud jsi už nové koupila a teče to pořád, tak nevím, zkus prolítnout diskuse tady na emimi
třeba tady o Aventu
https://www.emimino.cz/modules.php?…
nebo
Příspěvek upraven 24.08.20 v 09:01
A máš tu silikonovou membránu správně nasazenou? Otoč ji a uvidíš. Musí přiléhat k tělu pítka tou „větší“ stranou. A neplň hrnek úplně na doraz, tak na 70% objemu. Pokud to nepomůže, jdi reklamovat.
Bára
Nám to taky teče. Né moc. Přišla jsem na to, až když jsem měla všechno politý v kabelce. nIkdo mi nechtěl věřit - ani tady na Emiminu:-) Membrána doléhá podle mě dobře.
nám to taky tou dírkou teklo u obou hrnků a s různýma pítkama, bylo to pro nás nepoužitelný, museli jsme koupit jiné hrnky
Petra
Na Avent jsem pěkně naštvaná
teče strašně - naposledy jsem chodila jak počůraná, vyteklo to komplet do tašky … a to flaštičku denně vymývám a násosku kupuju co měsíc novou … jdu hledat jiný výrobek, tohle je na
!!!
Nám taky tečou obě dvě hubičky, ale ně vždy a ne markatně, takže to neřeším.
Tak muj synek do hrnku nejdrive foukne (to mu tece do nosiku proud cajika) a pak saje, v tu chvili ta membrana opravdu prilne a silne omezuje moznost piti. S jinym hrnkem toho vypije i 2×tolik. Takze tento vyrobek se nam opravdy neosvedcil.
Je teda řešením kupovat nový pítka ?
Synovi to taky protéká..jednak tím otvorem a taky závitem, což nechápu, je to dotažený, silokonový kolečko nasazený správně. Je teda pravda, že ho mám už půl roku (to pítko)…
Tak nevím…je na něj zvyklý, ale štve mě to..chodí po bytě, otočí flašku na bok, něco ukápně a cabrá po celým bytě ![]()
Lolinka79 píše:
Je teda řešením kupovat nový pítka ?Synovi to taky protéká..jednak tím otvorem a taky závitem, což nechápu, je to dotažený, silokonový kolečko nasazený správně. Je teda pravda, že ho mám už půl roku (to pítko)…
Tak nevím…je na něj zvyklý, ale štve mě to..chodí po bytě, otočí flašku na bok, něco ukápně a cabrá po celým bytě
Jééé,to máme taky,kape nám Kouzelný hrneček od Aventu,a to jsem nedávno měnila celou tu hubičku i s membránou Sport.Naštěstí pije vodu,tak to tolik nevadí,ale štve mě,že je celej mokrej
![]()
Ahoj. Taky jsme s tím bojovaly, dokud mi kamarádka neřekla, že nakonec teče všechno, co zkusily
. Starší jsem proto naučila pít ze sportovního uzávěru (třeba od vody Rajec) a čas od času koupíme za pár korun novou láhev i s uzávěrem a nic neteče (pokud se teda nezmáčkne lahev).
U mladší jsem Avent pítka už ani nekupovala, dávám hrníčky Babylove
.
Já jsem koupila v DMku lahev s brčkem,ale línej Bobin z toho nechce pít ![]()
momi33 píše:
Já jsem koupila v DMku lahev s brčkem,ale línej Bobin z toho nechce pít
U nás Avent taky na prd,tak jsem ani nový pítko nekupovala,a koupila v DMku flašku
s brčkem a toho se chytla hned.To se ještě chytí je ještě malej,děti maj obecně radši brčka
Já jsem ráda,že malá už přešla na normoš hrnky …