Hrozí dvojčata?

4
8.3.23 15:46

Hrozí dvojčata?

Ahoj holky, potřebuju radu zkušenějších. Vysadila jsem minulý měsíc ha po 12 letech, je mi 27. Dobrala jsem plato, po týdnu jsem dostala ms, konkrétně 19.2. Asi den po skončení, 23.-24.2., jsem byla dost sexuálně chtivá 😁 😁, měli jsme sex od 24.2. do 1.3. i několikrát denně. U toho bolesti v podbřišku, bolest prsou. Ale! pak jsem si nějak začala dělat ovulační testy, asi od 12. DC, měli jsme pořád sex každý den. 😁 Měla jsem pozitivní ovulační test 14. DC. Bolesti v podbřišku. A dneska, 18. DC, mi došla domů objednávka s těhotenskými testy. Naprosto jen abych vyzkoušela, jak to funguje, jsem si jeden udělala (citlivost 10) a na něm slaboučká růžová čárka. Říkám si, znalá některých diskuzí zde, které jsem pečlivě studovala😁 😁 😁, že je to jen ryska nebo omyl a přece je to kravina se testovat 18. DC. Samozřejmě mi to nedalo a jelikož jsem si koupila různé značky, zkusila jsem další dva se stejnou citlivostí od jiného výrobce - oba s duchem. A digitální test negativní. Holky, je možný, že bych měla po vysazení ha fakt nějakou superovulaci a měla ovu už nějak 8.DC a teď jsem těhotná? A že bych pak měla ovu znovu a hrozí mi dvojčata? 😁 😁 Doufám tedy spíš v jedno miminko, takže mě prosím uklidněte, že takhle brzo se testovat nemám. 😊 A počůraný testy tu sdílet nechci, všechny tři čárky jsou slabé, ale viditelné a dvě určitě růžové. Měla některá po vysazení ha dvojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
8.3.23 15:57

Mohla jsi mít ovulaci brzo. Pokud jsou v cyklu dvě ovulace, tak druhá ale nastává max do jednoho, dvou dnů. Jak se po ovu zvyšuje množství hormonů, blokuje to další zrání folikulů. Ten pozitivní ovu test byl opravdu pozitivní? Dost holkám to není jasný. Nebo mohl reagovat na to těhotenství, ale to by asi bylo brzo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.3.23 16:08

@Kamkam Moc děkuju za odpověď! Dvojčata mi tedy pravděpodobně nehrozí, to je hlavní. Abych ti pravdu řekla, měla jsem ty ovu testy v ruce poprvé.. ze začátku tam nebylo skoro nic a ten 14. DC čárka barvy stejné jako kontrolní, ale byla na tloušťku o dost slabší, spíš byl hodně vybarvený ten okraj. Ale někde jsem zase vyčetla, že jde o tu barvu ne o stejnou tloušťku. Je pravda, že hned po té ms byla ta touha opravdu hooodně intenzivní, to jsem snad nezažila, jak beru ha od 15 let. A hodně mě bolely prsa. Ale přisuzovala jsem to tomu, že po vysazení mám nějakou hormonální reakci. A také beru Gynex na srovnání cyklu, to doporučovala jedna holčina na Instagramu po vysazení a také kvůli pleti. Tak jsem myslela, že je to z toho. A ještě se zeptám - když jsem tedy teoreticky teď těch 10-11 DPO, kdy mám tak zhruba testovat, aby to bylo jako v den ms? Já jsem žádný cyklus prakticky nezažila a nechci tu týden honit duchy, to bych se zbláznila 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
8.3.23 16:12

Jojo, záleží na barvě. Termín MS by měl být kolem 14DPO. Ale já už bych teď klidně testovala každý den. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
8.3.23 16:21

Dvojcata ti „hrozi“ jakykoliv cyklus.

• Citovat
  • Upravit
3115
8.3.23 16:55

No jasně no @bels že nedošlo ke dvěma ovulacím neznamená, že nemůžeš mít dvojčata z tý jedný. Ale pravděpodobnost není taková jako s jistotou dvou ovulací. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.3.23 17:01

Moje máma porodila dvojčata a HA nebrala. Široko daleko v rodině nikdo dvojčata neměl a ani my se sestrou dvojčata nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
8.3.23 17:45
@Russet píše:
Moje máma porodila dvojčata a HA nebrala. Široko daleko v rodině nikdo dvojčata neměl a ani my se sestrou dvojčata nemáme.

A jste dvouvaječný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
8.3.23 18:40

@bels nechápu ten strach dvojčat v x diskuzích. Mam jednovajecna dvojčata, kluky, masakr, ale jsou úžasný a ma to jen same pozitiva, že jsou dva :) :) Takže milá zakladatelko, dvojčata ti přeju, jsou fajn ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
8.3.23 19:21

Ja měla 2 ovulace a dvojčata byla počata o týden od sebe. Ani jsem nevěděla že to jde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
8.3.23 19:36
@Haňulík píše:
Ja měla 2 ovulace a dvojčata byla počata o týden od sebe. Ani jsem nevěděla že to jde. :lol:

Ono jde lecos. Jsme zjistili u třetích dvojčat. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
8.3.23 20:00

@Fofrník a tomu se říká štěstí!!! :srdce: :potlesk:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.3.23 20:11

@suzka1 Děkuji za moc milý vzkaz. :smiling_face_with3_hearts: Jsem budoucí prvorodička, mám z toho strach, abych to zvládla. Všechno bude poprvé, nějak jsem se o miminka ostatních moc nezajímala, neumím o ně správně pečovat, tak se těším, ale mám strach i z jednoho. 😊 Navíc, vím, že je to asi blbost, ale před mnoha lety mi věštila cikánka, že budu mít dvojčata, kluka a holku. Nemůžu to teď nějak vyhnat z hlavy, jestli neměla pravdu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.3.23 20:12

@Haňulík Já bych to měla tak o 6 dní 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
8.3.23 20:17
@suzka1 píše: