Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla bych v klidu. Pokud neuděláš další chybu tak by to mělo být ok.
Myslím že ne, tohle se mi stalo mockrát a mimčo z toho nebylo…teda jednou jo ale to až pak zpětné jsem si uvědomila že jsem posunula užití první tablety o celý týden ![]()
Já zapomínám často, každý měsíc jednu někdy dvě tabletky..jsem hrozná
děti mám zatím jen plánované ![]()
Tak nic holky tak jsem dneska zvracela a další pilulka nejspíš je venku…
Ahoj všichni, teď se mi stala taková věc a chci se zeptat zkušenějších, třeba jestli už se to někomu také nestalo.
Jo a ta menstruace je poslední dobou taky taková divná. S touto antikoncepci se i utlumuje krvácení ale minulý měsíc jsem jen 2 dny špinila nic víc, teď při poslední tabletce hned ten den jsem jen zakrvácela takový ani ne menstruace a o celou pauzu nic. Až ted jsem právě měla brát dalšj platíčko a zapomněla jeden až dnes ráno…
Mám po 7 denní pauze po menstruaci. Beru antikoncepci Ayreen už podruhé po těhotenství s dcerou. Podruhé je ještě neberu ani rok. Včera jsem měla brát první tabletku po osmi dnech. Beru je vždy v 7:00 ráno. Den předtím jsme měli s partnerem pohlavní styk. Úplně mi to nějak vypadlo z hlavy že si ji mám vzít a prostě jsem zapomněla. Vzala jsem si ji až dnes ráno jako další. Může být riziko že bych mohla být těhotná? Druhé chceme ale ne hned časem