Zapomněla jsem si vzít jeden den antikoncepci. Hrozí miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.7.25 15:21

Hrozí miminko?

Ahoj všichni, teď se mi stala taková věc a chci se zeptat zkušenějších, třeba jestli už se to někomu také nestalo.
Mám po 7 denní pauze po menstruaci. Beru antikoncepci Ayreen už podruhé po těhotenství s dcerou. Podruhé je ještě neberu ani rok. Včera jsem měla brát první tabletku po osmi dnech. Beru je vždy v 7:00 ráno. Den předtím jsme měli s partnerem pohlavní styk. Úplně mi to nějak vypadlo z hlavy že si ji mám vzít a prostě jsem zapomněla. Vzala jsem si ji až dnes ráno jako další. Může být riziko že bych mohla být těhotná? Druhé chceme ale ne hned časem :D Jo a ta menstruace je poslední dobou taky taková divná. S touto antikoncepci se i utlumuje krvácení ale minulý měsíc jsem jen 2 dny špinila nic víc, teď při poslední tabletce hned ten den jsem jen zakrvácela takový ani ne menstruace a o celou pauzu nic. Až ted jsem právě měla brát dalšj platíčko a zapomněla jeden až dnes ráno…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35455
16.7.25 15:50

Byla bych v klidu. Pokud neuděláš další chybu tak by to mělo být ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11775
16.7.25 16:47

Myslím že ne, tohle se mi stalo mockrát a mimčo z toho nebylo…teda jednou jo ale to až pak zpětné jsem si uvědomila že jsem posunula užití první tablety o celý týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
17.7.25 06:25

Já zapomínám často, každý měsíc jednu někdy dvě tabletky..jsem hrozná :oops: děti mám zatím jen plánované ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.25 12:59

Tak nic holky tak jsem dneska zvracela a další pilulka nejspíš je venku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1