Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych řekla kvasinková infekce. Je to prostě přemnožení kvasinek. To může nastat i po větší konzumaci např. pečiva, sladkého, vína, hodně cukru no. Stalo se to každé z nás. Koupila bych si canesten nebo candibene na zavádění a k tomu krém a vnější ošetření a měli by to zabrat. Pak to jen řekni na gynde. Ale nečekej do kontroly a začni s léčbou.
Ahoj, nedávno jsem měla dotaz, jestli můžu jít na gynekologii se špiněním po menstruaci a když jsem se tam odhodlala zavolat tak mě přesunula na příští týden, takže pokud se tento problém nezlepší, tak to budu řešit s ní, vás se chci zeptat co by to mohlo přibližně být
Od včerejška mám takový hrudkovitý výtok, dneska už je víc vodový, ale včera to byly hlavne takový větší hrudky. Pořád je to ale hustější jak normální výtok, ale nezapáchá a je čistě bílý. Včera to možná trochu svědělo, ale dneska už v pořadku. Přemýšlím, z čeho by to mohlo být. Při karanténě jsem pouze doma, takže žádné koupání na veřejnosti ani nic podobného, z čeho bych to mohla dostat. Přítele mám stejného, stále používáme kondomy a právě příští týden bych se chtěla i předepsat antikoncepci. Musím doufat za se to za těch rár dnů vyléčí