Hrudkovitý výtok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.4.20 10:33

Hrudkovitý výtok

Ahoj, nedávno jsem měla dotaz, jestli můžu jít na gynekologii se špiněním po menstruaci a když jsem se tam odhodlala zavolat tak mě přesunula na příští týden, takže pokud se tento problém nezlepší, tak to budu řešit s ní, vás se chci zeptat co by to mohlo přibližně být :lol: Od včerejška mám takový hrudkovitý výtok, dneska už je víc vodový, ale včera to byly hlavne takový větší hrudky. Pořád je to ale hustější jak normální výtok, ale nezapáchá a je čistě bílý. Včera to možná trochu svědělo, ale dneska už v pořadku. Přemýšlím, z čeho by to mohlo být. Při karanténě jsem pouze doma, takže žádné koupání na veřejnosti ani nic podobného, z čeho bych to mohla dostat. Přítele mám stejného, stále používáme kondomy a právě příští týden bych se chtěla i předepsat antikoncepci. Musím doufat za se to za těch rár dnů vyléčí :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
25.4.20 10:40

Já bych řekla kvasinková infekce. Je to prostě přemnožení kvasinek. To může nastat i po větší konzumaci např. pečiva, sladkého, vína, hodně cukru no. Stalo se to každé z nás. Koupila bych si canesten nebo candibene na zavádění a k tomu krém a vnější ošetření a měli by to zabrat. Pak to jen řekni na gynde. Ale nečekej do kontroly a začni s léčbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35753
25.4.20 10:40

Kup si v lékárně něco na mikozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie