Hrudkovitý výtok v těhotenství

Anonymní
4.12.22 18:21

Hrudkovitý výtok v těhotenství

Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mě dost citlivé. Od léta mám nonstop výtok z pochvy, který hrozně svědí hlavně zvenku. Na gynde mi dal antibiotika, která pomohla na cca týden a pak se to vrátilo, měla jsem ještě dvakrát různé globule, ale bez úspěchu. Celou dobu je výtok zelený, teď i s takovými hrudkami a je to fakt nepříjemné, už jsem vyzkoušela kde co a za měsíc rodim. Měla jste to některá podobne a po porodu se to dalo do pořádku? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
706
4.12.22 18:31
@Anonymní píše:
Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mě dost citlivé. Od léta mám nonstop výtok z pochvy, který hrozně svědí hlavně zvenku. Na gynde mi dal antibiotika, která pomohla na cca týden a pak se to vrátilo, měla jsem ještě dvakrát různé globule, ale bez úspěchu. Celou dobu je výtok zelený, teď i s takovými hrudkami a je to fakt nepříjemné, už jsem vyzkoušela kde co a za měsíc rodim. Měla jste to některá podobne a po porodu se to dalo do pořádku? :?

Ano, mela jsem to same zhruba od 30tt.
Mela jsem kvasinky, silne rozjety, nezabiraly ani globule, jak ja se natrapila :roll: Doktor na me byl doslova sprosty, jako bych za to mohla. Vyradila jsem cukry a mlecne.Nic nezabiralo. Pak pozitivniho streptotoka.Pri porodu jsem dostala kapacky a po porodu klid.
Potirala jsem si pochvu octovym roztokem.To zabralo tak na par dni. Aspon to nesvedilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.12.22 09:16

Neřešila sem to tedy v těhu. Ale měla sem kvasinkovou infekci a super je dělat zábaly z tvarohu. Podle mě by neměli vadit ani v těhotenství. Je to přírodní léčba. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí