Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mě dost citlivé. Od léta mám nonstop výtok z pochvy, který hrozně svědí hlavně zvenku. Na gynde mi dal antibiotika, která pomohla na cca týden a pak se to vrátilo, měla jsem ještě dvakrát různé globule, ale bez úspěchu. Celou dobu je výtok zelený, teď i s takovými hrudkami a je to fakt nepříjemné, už jsem vyzkoušela kde co a za měsíc rodim. Měla jste to některá podobne a po porodu se to dalo do pořádku?
Ano, mela jsem to same zhruba od 30tt.
Mela jsem kvasinky, silne rozjety, nezabiraly ani globule, jak ja se natrapila
Doktor na me byl doslova sprosty, jako bych za to mohla. Vyradila jsem cukry a mlecne.Nic nezabiralo. Pak pozitivniho streptotoka.Pri porodu jsem dostala kapacky a po porodu klid.
Potirala jsem si pochvu octovym roztokem.To zabralo tak na par dni. Aspon to nesvedilo.
Neřešila sem to tedy v těhu. Ale měla sem kvasinkovou infekci a super je dělat zábaly z tvarohu. Podle mě by neměli vadit ani v těhotenství. Je to přírodní léčba. ![]()
Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale je to pro mě dost citlivé. Od léta mám nonstop výtok z pochvy, který hrozně svědí hlavně zvenku. Na gynde mi dal antibiotika, která pomohla na cca týden a pak se to vrátilo, měla jsem ještě dvakrát různé globule, ale bez úspěchu. Celou dobu je výtok zelený, teď i s takovými hrudkami a je to fakt nepříjemné, už jsem vyzkoušela kde co a za měsíc rodim. Měla jste to některá podobne a po porodu se to dalo do pořádku?