Hematom, špatná srdeční akce, 8 týden

3
3.12.22 19:42

Hematom, špatná srdeční akce, 8 týden

Ahojky. Jdu s dotazem ohledně hematomu a špatné srdeční akce (téměř žádné). Od pondělí 28.11 jsem na neschopence s hematomem. Ale už 25.11 jsem byla na pohotovosti s krvácením. Tam mě poslali domů a že klid a bez sexu. Tot vše. Nedalo mi to a v pondělí jsem zašla k mé dr. Ta objevila hematom a nasadila léky a neschopenku a klid na lůžku. Divila se že už mi ty prášky nedali v nemocnici a že si mě tam nenechali. Byla jsem cca 7 týden podle jejího utz. No a ve čtvrtek se situace opakovala. Opět jsem jela k dr ale ta nenašla srdeční akci. Odeslala mě do nemocnice s tím že si mě tam asi rovnou nechají. Šla jsem tedy na utz tak doktor našel srdeční akci ale měl co dělat aby ji zachytil. Byla velmi špatná. Objednal mě tedy na pondělí na ukončení těhotenství že to těhotenství není prosperující. Moje otázka zní. Může se ještě ta situace do pondělí obrátit? Proč mě neobjednali hned třeba na druhý den? Na co čekají? Má někdo podobnou zkušenost? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12946
3.12.22 19:49

Ono pokud doktor nazná, že tě to neohrožuje na životě, tak o víkendu se zákroky většinou nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.12.22 19:54

@Sany80s Tak on mel byt pátek a ne víkend. Tak mě to zarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.12.22 19:58

Tak zazraky se deji, pokud nejsi ohrozena na zivote, tak proc nepockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15555
3.12.22 20:01
@Karol301 píše:
Ahojky. Jdu s dotazem ohledně hematomu a špatné srdeční akce (téměř žádné). Od pondělí 28.11 jsem na neschopence s hematomem. Ale už 25.11 jsem byla na pohotovosti s krvácením. Tam mě poslali domů a že klid a bez sexu. Tot vše. Nedalo mi to a v pondělí jsem zašla k mé dr. Ta objevila hematom a nasadila léky a neschopenku a klid na lůžku. Divila se že už mi ty prášky nedali v nemocnici a že si mě tam nenechali. Byla jsem cca 7 týden podle jejího utz. No a ve čtvrtek se situace opakovala. Opět jsem jela k dr ale ta nenašla srdeční akci. Odeslala mě do nemocnice s tím že si mě tam asi rovnou nechají. Šla jsem tedy na utz tak doktor našel srdeční akci ale měl co dělat aby ji zachytil. Byla velmi špatná. Objednal mě tedy na pondělí na ukončení těhotenství že to těhotenství není prosperující. Moje otázka zní. Může se ještě ta situace do pondělí obrátit? Proč mě neobjednali hned třeba na druhý den? Na co čekají? Má někdo podobnou zkušenost? Děkuji :)

Mají asi na starosti důležitější věci a obj až na takový čas, kdy budou mít volno. Na životě tě nic neohrožuje, nic ti vlastně není, tak proč by měli spěchat?
A s tím, že by se to nějak zázračně obrátilo, bych moc nepočítala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
3.12.22 20:02

Neni to nic, co by se muselo operovat hned. Revizi ti udělají v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18689
3.12.22 20:55

@Karol301 dávají možnost aby se srdíčko srovnalo. Pokud je něco spatne, tak do pondělí z toho bude zamlkle bez akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11850
3.12.22 22:09

Jak píší ostatní nijak tě to neohrožuje tak tě objednali na volný termín…a třeba tomu i dávají čas že to buď samo zamlkne a bude to jasne nebo se to ještě v dobré obrátí… Někde jsou pro to vyřešit to hned okamžitě i když to není úplně jisté a někde jsou šetrnější, že se rozhodnou počkat pár dní jak se to vyvine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí