Hry na pláži

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
138
16.7.18 15:47

Hry na pláži

Ahojky,
Poraďte jak všemožně nebo co si sebou berete na zabavení při slunění na pláži? (míč, karty,..) :) Jedeme s přítelem, pouze ve dvou. Tak abychom si zpříjemnili to nic nedělání a ne pouze jen leželi jak vorvani. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3662
16.7.18 15:50
@smvladenka píše:
Ahojky,
Poraďte jak všemožně nebo co si sebou berete na zabavení při slunění na pláži? (míč, karty,..) :) Jedeme s přítelem, pouze ve dvou. Tak abychom si zpříjemnili to nic nedělání a ne pouze jen leželi jak vorvani. :mavam:

Nepotrebujete hry,stačí dvě těla splynute v jedno :lol: ale bacha na ten písek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.7.18 16:01

Tak každopádně v tomto směru radit nepotřebujeme. :dance: :D S tím si dokážeme poradit, myslím každý pár. Jen asi na hotelové pláži za bílého dne si toto budeme muset odpustit, hlavně jedeme do země, kde je toto asi tabu (Maroko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
16.7.18 16:06
@smvladenka píše:
Tak každopádně v tomto směru radit nepotřebujeme. :dance: :D S tím si dokážeme poradit, myslím každý pár. Jen asi na hotelové pláži za bílého dne si toto budeme muset odpustit, hlavně jedeme do země, kde je toto asi tabu (Maroko).

Musis vyzkouset,kdyz pises asi tabu :lol: jinak ja bych na tom slunicku nemela naladu hrat karty :lol: byla bych rada,ze sem rada.Me to slunicko desne unavuje.Co treba prochazka po meste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.7.18 16:09

Dobře. :lol: Jelikož jedeme do destinace kde nic moc než poušť, polopoušť není, tak budeme samozřejmě chodit do blízkých městeček ale do větších měst máme naplánované výlety od cestovní kanceláře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
16.7.18 16:21

Badminton, frisbee. Jednou jsme snad sebou táhli i Scrabble. Nebo zkus všeobecně nějaké deskovky, které nemají velké balení.

• Citovat
  • Upravit
7188
16.7.18 16:22

No, kdyz jsem jezdila s chlapem na dovcu, tak jsem chodila na plaz dost casto sama, protoze me nebavilo cekat nez se vyspi, pak mel zase pres obed hlad a tak :mrgreen: Takze ja jsem si vzala dostatek casopisu a knizky, cetl si i on. Vetsinou jsem ze slunce tak vycerpana, ze stejne poklimbavam, nebo jsme si povidali, mela jsem mp3 s hudbou, popijeli jsme atd. Karty a mic jsme fakt nebrali. On byl docela akcni, takze ctvrtej den jsme se sebrali a nasedli jsme na takovej turistickej vlacek, jelo to asi tri hodky po celym okoli, dalsi den jsme si pujcili auto a jeli na vylet, potom zase treba na jinou plaz.. no a bylo po dovoleny. Kdyz jsme byly decka, mama nam brala mice a badminton, ale nedovedu si predstavit, jak to tam hrajete na plazi mezi lidma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
16.7.18 16:26
@smvladenka píše:
Ahojky,
Poraďte jak všemožně nebo co si sebou berete na zabavení při slunění na pláži? (míč, karty,..) :) Jedeme s přítelem, pouze ve dvou. Tak abychom si zpříjemnili to nic nedělání a ne pouze jen leželi jak vorvani. :mavam:

Když jsme byli ještě jako bezdětní,tak jsme si hodně četli. Manžel se hodně potápěl a já mu dělala plovák na lehátku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
16.7.18 16:32

Kyblicek a lopatku. Já se teď na dovolené celkem vyřádila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
16.7.18 16:47

Tak záleží co máte rádi, jestli radši sport tak třeba nějaký nafukovací míč, frisbee,… Pokud zas radši děláte něco na dece tak klidně ty karty (ale mě by třeba hrát ve dvou nebavilo) :D ja si sebou vozila knížky, mp3 můžete si vzít každej jedno sluchátko a poslouchat při slunění, nějaké cestovní verze her (já mám třeba mini monopoly to už mě baví o poznání víc než hrát prší nebo žolíky) :mrgreen: jinak pokud jedete do nějakého turistického Centra určitě bude nějaké vyžití na místě, jedno odpoledne si dat koktejly někde v baru na pláži, občas sem na dovče viděla třeba půjčovnu kol nebo inline bruslí, šlapadel na vodu apod, nebo projít městečka, občas sem narazila na zajímavé obchůdky nebo malá muzea co nebyli přímo v té turistické části. Pak mě bavilo prolejzat ty plážové stánky se suvenýrama, ale v Maroku jsem nebyla netuším jak to chodí tam, každopádně když člověk chce tak se zabaví aniž by musel celou dovolenou sedět na dece a mastit karty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
16.7.18 17:02

Karty, cestovní hry (malé a pokud mají figurky, tak s magnety), do vody rádi bereme lehátko nebo malý míček. Ale většinu doby si na pláži stejně povídáme nebo čteme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
16.7.18 17:38

To je nějaká provokace tato diskuze? :)
To bych chtěla také řešit. Měla jsem za to, že je to otázka jak tam zabavit dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí