Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky
Kde se da sehnat na netu, letecky zajezd do Recka s all inclusive pro dve dospele osoby? Vloni a predloni jsme koupili zajezd pres Invia spokojenost byla dobra jenze letos pri shaneni katastrofa a to jednani kdyz je chyba na jejich strane nas uz odradila takze invii uz opravdu ne.
Co znamená levně? Nejlevnější je to v červnu.
Jinak nejlevněji tak nějak stále vychází Kréta, Rhodos, Kos. … Máte ve městě nějakou cestovní kancelář či agenturu? Co zkusit zajít tam a nechat si na místě poradit.
Jestli jsi z pohraničí, tak Německo/Rakousko. Za stejný peníze lepší služby.
jo, přes německý cestovky…loni jsme čekali na last minute a tady to stalo porad 14 tis a vys na tyden, s Němcema jsme leteli z Vídně za 8tis… (ubyt+let+snidane). Takze se to rozhodne vyplati. Letos ceny nevím, za tři dny mám rodit, takže je to pasé ![]()
@rhhajkovi píše:
Ahoj holkyKde se da sehnat na netu, letecky zajezd do Recka s all inclusive pro dve dospele osoby? Vloni a predloni jsme koupili zajezd pres Invia spokojenost byla dobra jenze letos pri shaneni katastrofa a to jednani kdyz je chyba na jejich strane nas uz odradila takze invii uz opravdu ne.
Invie pouze přeprodává zájezdy jiných cestovních kanceláří, takže vždycky záleží, kdo zrovna ten který zájezd prodává. Já vždy vybírám zájezdy přes cestovní agenturu u nás, protože vím, že paní dobře poradí, má i recenze od ostatních cestujících. I ona tam vidí, kdo ten zájezd prodává, zda je to dobrá cestovka. Pokud do jednoho hotelu jezdí více cestovek, tak některá to má třeba dražší, ale zase může mít nasmlouvané lepší pokoje. Vždycky se dívám na recenze a zatím se mně to vyplatilo.